Til hovedinnhold
Norsk English

Pasient- og brukerforløp for personer med revmatisk sykdom. Modell for koordinrte og sammenhengende forløp for personer med revmatiske sykdommer og andre muskel- og skjelettplager

Sammendrag

Målet med dette prosjektet har vært å utvikle en generisk modell for sammenhengende pasient- og brukerforløp for personer med revmatiske sykdommer og andre muskel- og skjelettplager. Et godt forløp skal legge til rette for en bedre funksjons- og mestringsevne, bremse sykdomsutvikling og bedre selvstendighet og livskvalitet for personer med revmatiske lidelser.
I delrapport 1 ble brukerbehov knyttet til en helhetlig og systematisk tjeneste for ulike grupper personer med revmatisme og muskel-/skjelettplager beskrevet (SINTEF A26874). Denne rapporten (delrapport 2) bygger på funnene fra del 1 og presenterer et forslag til modell for koordinerte og sammenhengende pasient- og brukerforløp for personer med revmatiske sykdommer og muskel- og skjelettplager. Rapporten beskriver og oppsummerer punkter som er viktig for et sammenhengende pasient- og brukerforløp.

Oppdragsgiver: Norsk revvmatikerforbund
Les publikasjonen

Kategori

Rapport

Oppdragsgiver

  • SINTEF AS / 102008117

Språk

Norsk

Forfatter(e)

Institusjon(er)

  • SINTEF Digital / Helse

År

2015

Forlag

SINTEF

Hefte nr.

A27328

ISBN

9788214059885

Vis denne publikasjonen hos Cristin