Til hovedinnhold
Norsk English

Arendalsuka 2017

SINTEF deltar aktivt under Arendalsuka, gjennom fellesarrangementer med NTNU og i mange aktiviteter som arrangeres av andre.

Kontaktperson

Stor SINTEF-aktivitet på Arendalsuka

Arendalsuka har blitt en svært sentral politisk arena hvert år i august. I valgår som i år, er arenaen enda viktigere, blant annet med valgkampens første partilederdebatt.

SINTEF har hatt noe aktivitet på Arendalsuka i flere år, men i år har vi valgt å være mer aktivt til stede. Sammen med NTNU har vi base på veteranskipet MS Sandnes midt i Arendal sentrum, hvor vi gjennomfører felles arrangementer og mange møter. Tirsdag 15. august arrangerer NTNU og SINTEF frokostmøte om "Forskning i populismens tidsalder" og på ettermiddagen et møte med tittelen "Norges neste industrielle eventyr".

I tillegg deltar ledere og forskere fra SINTEF på en rekke møter og arrangementer i regi av andre aktører. Konsernsjef Alexandra Bech Gjørv har spesielt høy aktivitet, og deltar som foredragsholder og paneldeltaker i 7-8 ulike arrangementer.

- Vi opplever det som svært nyttig å være tilstede på Arendalsuka. Her møter vi ikke bare mange politikere, men også kunder, organisasjoner og andre samarbeidspartnere. Vi opplever også at eksperter og ledere fra SINTEF er etterspurt som deltakere i andres arrangementer, og det er jo svært positivt, sier SINTEFs kommunikasjonsdirektør Petter Haugan.

Video av seminaret "Norges neste industrielle eventyr"

Arendalsuka tirsdag 15. august kl 15:00: Norges neste industrielle eventyr
Arendalsuka tirsdag 15. august kl 15:00: Norges neste industrielle eventyr

Arendalsuka 14. - 19. august 2017