Arrangert av Stiftelsen Nor-Fishing, SINTEF og NTNU.
”Mer mat fra havet. Blue is the New Green ” vil sette et globalt perspektiv på matproduksjon, både som leverandør for en økende verdensbefolkning, og de positive effektene på våre klimatiske utfordringer ved å flytte mer proteinproduksjon fra land til sjø.
Her kan du møte mennesker fra bransjen, FAO, EU, nasjonale myndigheter og akademia.
Økter: Ved å sette opp spesialiserte økter i eksponert akvakultur, landbasert akvakultur, fôrressurser og ernæring, matforedling og prosjektering og muliggjørende teknologi for havbruk, som dekker hele akvakulturens verdikjede, vil foredragsholdere fra industri og akademia presentere "state of the art" under de forskjellige emner.
Konferansen går digitalt.
Monday 23 August | GLOBAL MONDAYMORE FOOD FROM THE OCEANS – BLUE IS THE NEW GREEN Full-day conference |
10:00 – 10:15 | Welcoming address Chairman of the Board in the Nor-Fishing Foundation, Prime Minister |
10:15 – 11:15 | GLOBAL OUTLOOK |
10:15-10:30 | The role of seafood in world economics Børge Brende, WEC |
10:30-10:45 | COVID-19: Impact on the seafood industry? Ohad Maiman, CEO Kingfish |
10:45-11:00 | What does the Future of Marine Ingredients in Aquafeed look like Dir. Petter Johannesen, IFFO |
11:00-11:15 | Blue foods for a green, not too warm future Carlos Duarte |
11:15 – 11:30 | Coffee break |
11:30 – 12:30 | THE ROLE OF TECHNOLOGY |
11:30 -11:45 | Technology for development of the global aquaculture industry Alexandra Bech Gjørv , CEO SINTEF |
11:45 -12:00 | The ocean and climate change. Can technology contribute? Prof. Asgeir Sørensen, NTNU / AMOS |
12:00-12:15 | Industrial digital ambitions and development trends Asle Kjetil Bratteli, Chief Digital Officer, AKVA Group ASA |
12:15-12:30 | Future distribution of fish products Marketing director Ola Brattvoll, MOWI |
12:30 – 13:30 | Lunch |
13:30 – 14:30 | FACTORS ENABLING AQUACULTURE GROWTH |
13:30-13:45 | Driving forces and limiting factors for aquaculture growth Geir Ove Ystmark, CEO Seafood Norway |
13:45-14:00 | Where is capital going in the aquaculture industry? Kolbjørn Giskeødegaard, Colombi |
14:00-14:15 | Sustainability as a basis for investment Siri Kalvig Nysnø |
14:15-14:30 | Why we have to eat more fish Gunhild Stordalen, Eat |
14:30 – 14:45 | Coffee break |
14:45 – 15:30 | Round table discussion Moderator: Christina Abilgaard Odd Emil Ingebrigtsen Alexandra Bech Gjørv Petter Johannessen Siri Kvalvik Gunn Karin Hygen |