Til hovedinnhold
Norsk English

Praktisk bygningsfysikk med fokus på fuktsikkerhet - Del 1

Lær om planlegging og utførelse av klimaskallet med hensyn til materialvalg og detaljløsninger knyttet til fuktsikring.

Informasjon

Sted
SINTEF Community
Start
Legg til i kalender
Slutt
Påmeldingsfrist
Meld deg på her

I juni og september arrangerer SINTEF kurs innen praktisk bygningsfysikk. Praktisk bygningsfysikk går på planlegging og utførelse av klimaskallet med hensyn til materialvalg og detaljløsninger knyttet til fuktsikring, varmeisolering og lufttetthet. 

Dette kurset går spesielt inn på temaet fuktsikring. Temaene som tas opp er vurdert å være spesielt relevante og tidsaktuelle.

Kurset er delt i to deler (del 1 og del 2) av praktiske årsaker, hvorav det første gjennomføres i juni og det andre i september. Del 1 har fokus på problemstillinger knyttet til fasader og konstruksjoner mot bakken, mens del 2 blant annet fokuserer på tak mm. 

De to delkursene avhenger ikke av hverandre, så man kan velge å delta på begge eller kun ett av kursene avhengig av interesse og behov. Kurset retter seg mot alle aktører med interesse for praktisk bygningsfysikk, det være seg entreprenører, arkitekter, bygningsfysikere, prosjekteringsledere, leverandører mm.

Kurset holdes av to av landets ledende ressurser innen praktisk bygningsfysikk; seniorrådgiver Kristin Elvebakk og seniorforsker/professor Stig Geving fra SINTEF Community.

Se hele programmet og meld deg på her.

Praktisk info:

Tid og sted: 12. juni, kl. 08:45-16:00.
SINTEF Community, Børrestuveien 3, Møterom 8. etg. 
Pris: kr. 5 900,- inkl. lunsj.

Påmeldingsfrist: 1. juni. Ikke benyttet kursplass belastes med full kursavgift.

Spørsmål:
Faglig:
Praktisk:

Kontaktperson

Adresse

Børrestuveien 3