Til hovedinnhold
Norsk English

Livsvitenskapskonferansen 2023: Fra forskning til helsenæring

Norges største møteplass for livsvitenskap samler aktørene som skal utvikle en verdensledende helsenæring i Norge.

Informasjon

Sted
Oslo
Start
Legg til i kalender
Slutt

Universitetet i Oslo er vertskap for den viktigste forsknings- og partnerkonferansen for livsvitenskap i Norge. Tema for Livsvitenskapskonferansen 2023 er samspill mellom helse, teknologi og samfunn. Konferansen samler de fremste forskerne, de sentrale lederne i helse-Norge, verdensledende legemiddelselskaper, oppstartsmiljøer, investorer og beslutningstakere for å diskutere hvordan man kan utvikle en verdensledende helsenæring i Norge.

Det blir innblikk i ledende forskning, presentasjon av nye virksomheter, debatt om økosystemet for innovasjon og betingelser for innovasjon fremover, samt møteplasser og nettverksarrangementer.

Programmet omfatter sesjoner om muliggjørende teknologier, betydningen av kunstig intelligens og vellykkede modeller for samarbeid mellom forskning, industri, investorer og myndigheter. 

Livsvitenskapskonferansen (Norway Life Science) 2023 foregår 13.-15. februar 2023 med Universitetet i Oslo, Oslo Science City, Oslo universitetssykehus, SINTEF, LMI, Oslo Cancer Cluster og The Life Science Cluster som partnere. Konferansen gjennomføres som et Oslo Science City Arena arrangement, med Novo Nordisk, AstraZeneca, Bayer og Boston Consulting Group som utvalgte industripartnere.

Program og påmelding:
uio.no/livsitenskapskonferansen

Utforsk fagområdene

Kontaktperson

Adresse

Meet Ullevaal, Ullevål stadion, Sognsveien 77C, 0855 Oslo