Til hovedinnhold
Norsk English

Techfood 2022 - Automatisering og digital innovasjon for økt bearbeiding av mat i Norge - utsatt

Vi ser oss dessverre nødt til å utsette årets konferanse til februar 2023. Vi kommer sterkere tilbake neste år med TechFood-konferansen! Der vi vil åpne for en stor, fysisk konferanse, en møteplass for aktører fra ulike matvarebransjer. Følg med for oppdateringer.

Informasjon

Sted
Hybrid konferanse.
Start

Hvordan kan matproduksjonen gjennom et fokus på helheten i produksjonen løfte fram en bedre måte å produsere mat på? Hva kan vi lære av andre industrier? Hvordan setter man teknologien i matvareproduksjonen inn i et bærekraftperspektiv? Dette er noen av spørsmålene årets konferanse vil løfte fram.

Årets TechFood-konferanse løfter blikket og retter det mot de store rammene rundt matvareproduksjonen. Det handler ikke bare om hva robotene kan gjøre for oss i dag og i morgen, men også hva det vil si å automatisere, teknologifisere og fornye produksjonen. Hvordan kan man skånsomt bearbeide den maten som produseres slik at mest mulig kommer til nytte?

Digital innovasjon er nødvendig, men hvordan kan vi legge til rette for et smidig og kostnadseffektivt skifte som bidrar til både mer bærekraftig bearbeiding og økt verdiskapning i Norge?  

Vi inviterer til en nasjonal konferanse om teknologi og matvareproduksjon innenfor bearbeiding av mat, hvor konferansen vil sette søkelys på tema som:

  • Innovativ framtid
  • Tenk stort – tenk systemet
  • Teknologi i et bærekraftsperspektiv

Vi vil skape en arena for deling av ideer og erfaringer langs innovasjonsaksen og på tvers av bransjer innen bearbeiding av mat. På den måten ønsker vi å bidra til fortgang i den digitale innovasjonen. Her får du høre refleksjoner fra eksperter som står helt i front i forskningen og fra industrien som har tatt i bruk nye løsninger innen automasjon og digitalisering.

Bilde: TYD.

Utforsk fagområdene

Kontaktperson

Adresse

Lager 11, Sluppenvegen 11, Trondheim