Til hovedinnhold
Norsk English

TEKMAR 2021

TEKMAR arrangeres på Clarion Hotel & Congress i Trondheim 30. november - 1. desember 2021.

Informasjon

Sted
Clarion Hotel & Congress
Start
Legg til i kalender
Slutt

Årets konferanse har fått tittelen "Lakseoppdrett i dilemmaets tiår: nullvisjoner, samfunnets forventninger og valgets kvaler driver innovasjoner". Er null utslipp, null rømming og null ressurser på avveie i lakseoppdrett kinderegg eller fri fantasi?

Konferansen er delt inn i disse sesjonene:

  • Sesjon 1: Velkommen og motivasjon
  • Sesjon 2: Taksonomi i lakseoppdrett – konsekvenser for valg av teknologi og produksjon i praksis?
  • Sesjon 3: Hvordan gjøre alle til laks – prinsipper og teknologier for redusert produksjonstid?
  • Sesjon 4: Rom for samarbeid

TEKMAR er Norges ledende, innovasjonsrettede laksekonferanse, og har siden 2003 satt fokus på dagens utfordringer og morgendagens løsninger i matfiskoppdrett av laks. TEKMAR arrangeres for 19. gang, og samler gjerne 300-400 deltakere, der ca 80 % kommer fra industri. Vi gleder oss til igjen å arrangere en fysisk konferanse og møteplass, med tidsaktuelle innlegg, rundeborddiskusjoner, gullappseanser og mingling i standområdet, som bidrar til å gi deg nytt tankegods og posisjonere deg og din organisasjon for det som vil skje de neste årene.

Bakteppe for årets konferanse er: Verden endres raskere enn noen gang. Bærekraft, klima og det grønne skiftet konkretiseres innen alle industrier, og det er annonsert innføring av EU sin taksonomi for havbruk, som i sterkere grad kobler sammen det grønne skiftet og penger. I den foreslåtte Miljøteknologitillatelse-ordningen ble det signalisert at «null utslipp» er mantraet og viser forventningene fremover, men kan lett oppfattes som et nådestøt for tradisjonelt merdbasert oppdrett. Det er lite som tyder på at kravene fra ny regjering vil være mindre.

Oppdatert informasjon finner du på www.tekmar.no

MELD DEG PÅ NYHETSBREVET TIL TEKMAR

Logo TEKMAR

Kontaktperson

Adresse

Brattørkaia 1, 7010 Trondheim