Til hovedinnhold
Norsk English

Lær mer om karbonfangst og -lagring

Er du nysgjerrig på CO2-fangst og -lagring, også kalt CCS (Carbon capture and storage)? FME NCCS – (The Norwegian CCS Research Centre) arrangerer denne høsten en webinarserie om fangst, transport og lagring av CO2.

Vi trenger CCS-teknologien for å nå EUs klimamål. Webinarene er derfor en fin mulighet for industrien, politikere, forskere og andre til å lære mer om emnet.

Tema fra hele CCS-verdikjeden

Programmet for 2022-webinarene lover en rekke spennende temaer fra hele CCS-verdikjeden. Dette er en fin sjanse til å enten dykke dypere inn i et emne du vil spesialisere deg på eller lære noe nytt om.

Programmet til årets webinarene kan finnes på NCCS sin nettside. Klikk på webinaret du er interessert i og deretter «Sign up here» for å påmelde deg og få Teams-lenka.

Webinarene er åpne og passer for alle som har interesse for tematikken. De holdes tirsdager og torsdager. Denne høsten blir de ikke tatt opp. Webinarene holdes på engelsk.

Webinarer for å dele kunnskap

– NCCS har arrangert webinarer i mange år med stor suksess. Vi har alltid vært stolt over kvaliteten på presentasjonene, og vi gleder oss til denne neste serien av webinarene fra partnerne og forskerne våre, sier NCCS senterkoordinator Nicola Marsh.

I løpet av de siste to årene har webinarene blitt en viktig del av NCCS sin formidlings- og kommunikasjonsstrategi. Selv om fysiske møter nå starter opp igjen etter COVID-19 pandemien er digitale arrangementer fortsatt relevante fordi de gjør oss i stand til å dele resultatene våre med det globale CCS-samfunnet.

NCCS er et internasjonalt forskningssamarbeid om fangst, transport og lagring av CO2. Senteret er finansiert av Norges Forskningsråd, industri og forskningspartnere.


Les mer om NCCS


 

Prosjektinformasjon

Prosjektnavn:

NCCS

Prosjektvarighet:

01.08.2016 - 23.02.2024

Kontaktperson:

Mona Mølnvik

Utforsk fagområdene

Kontaktperson