Til hovedinnhold
Norsk English

Andrea A. Shmueli kåret til årets ledertalent

Andrea Alvarado Shmueli (til høyre) er årets ledertalent 2021. Her mottar hun prisen av juryleder Marianne Kartum fra Advokatfirmaet LAG, og regiondirektør Ketil Kjeldsberg i Adecco Group under Ledelseskonferansen 7. oktober.
SINTEFs forskningsleder for flerfasestrømningsgruppen og Flerfaselaboratoriet utnevnt til "Årets ledertalent i Trondheimsregionen 2021".

Prisen deles ut av Næringsforeningen i Trondheim og Adecco Group, og skal fremme unge og ambisiøse ledertalenter som juryen mener vil sette preg på samfunns- og næringslivet i Trondheimsregionen.

– Shmueli har oppnådd svært gode resultater i gjennomførte arbeidsmiljøundersøkelser og beskrives som en leder som gjør sine medarbeidere gode ved å kombinere det å utfordre med å støtte, samtidig som hun gir mye frihet, sa juryleder Marianne Kartum under prisutdelingen.

Det var utnevnt fem finalister til prisen. Prisvinneren selv ble svært glad over å nå fram i så sterk konkurranse.

– Jeg er så stolt! Og takknemlig for at arbeidet mitt som forskningsleder i SINTEF blir synligjort og anerkjent. Dette var en tøff konkurranse med superdyktige finalister, sier Andrea Alvarado Shmueli.

Prisen er delt ut fem ganger tidligere, blant annet til kokken som førte restauranten Fagn inn på Michelinlisten, Jonas Nåvik, og til lederen for arkitekt- og designselskapet Snøhetta, Tor Olav Mørseth.

– Når man ser listen over tidligere vinnere så skjønner man at dette er en pris som henger høyt. Slik jeg kjenner Andrea så er den også meget velfortjent, og det gjør meg stolt på vegne av alle oss i SINTEF, sier konsernsjef Alexandra Bech Gjørv.

Utforsk fagområdene

Kontaktperson