Til hovedinnhold
Norsk English

Vi Fortsetter Innovasjonen

#ViFortsetterInnovasjonen uansett hva vi står overfor. Takk til alle kollegaer og samarbeidspartnere som holder oss i gang i denne tiden!

 

Hele verden befinner seg i en unik situasjon der livet og arbeidsdagen er snudd på hodet. Vi i SINTEF er heldige som fremdeles klarer å holde koken. Til tross for situasjonen fortsetter innovasjonen. De fleste lokalene står tomme, noen av labene er fremdeles åpne med enda strengere sikkerhetsreglement enn før og de fleste er henvist til hjemmekontor med alt det må innebære.

-Vi har ønsket å formidle at vi fortsetter innovasjonen uansett hva. I en tredelt video ville jeg skildre de forskjellige miljøene i SINTEF, forteller Magnus Biringsvad som er video-trainee hos SINTEF Digital.

Siden Biringvad ville filme lokalene i Forskningsveien og MiNa Lab måtte filmingen risikovurderes. Deretter la kommunikasjonsenheten ut en etterlysning fra kollegaer. Den viktigste delen var det de ansatte i SINTEF som skulle bidra med: Videoer fra hjemmekontorene sine. Snutter fra hverdagen til kollegaer på tvers av alle avdelingene ble innsendt med stor entusiasme. Det ferdige resultatet er blitt til takket være alle som bidro med egne videoer som fanger den nye sitasjonen vi alle er i. 

 

Utforsk fagområdene

Kontaktperson