Til hovedinnhold
Norsk English

Ny kommunikasjonssjef i SINTEF Industri

Stein Mortensholm
-Kunnskapen og løsningene som alle de flinke fagfolkene i SINTEF leverer er avgjørende for en bærekraftig utvikling. Å bidra til god formidling av den faglige aktiviteten vil blant annet kunne øke farten på det grønne skiftet og det er et særdeles motiverende oppdrag, sier Stein Mortensholm.
Stein Mortensholm har startet som kommunikasjonssjef i SINTEF Industri.

Mortensholm kommer fra stillingen som seniorrådgiver for NTNUs toppledelse innen samfunnskontakt og kommunikasjonsfaglig lederstøtte, hvor han har vært siden 2014.

- Kunnskapen og løsningene som alle de flinke fagfolkene i SINTEF leverer er avgjørende for en bærekraftig utvikling. Å bidra til god formidling av den faglige aktiviteten vil blant annet kunne øke farten på det grønne skiftet og det er et særdeles motiverende oppdrag, sier Stein Mortensholm.

SINTEF Industri er et oppdragsinstitutt som tilbyr høy kompetanse innen materialer og nanoteknologi, bioteknologi og nanomedisin, bærekraftig energi, prosessteknologi, metallproduksjon og prosessering, petroleumsteknologi og anvendt kjemi og biologi. Med 479 medarbeidere fordelt på kontorer og laboratorier i Trondheim, Oslo, Bergen og Porsgrunn er instituttet det største i SINTEF-konsernet.

- Vår kunnskap skal komme hele samfunnet til nytte, og det stiller krav om fremragende kommunikasjonsarbeid. Jeg er veldig glad for å få inn Stein i ledergruppen vår og ser fram til løftet det vil gi, sier konserndirektør Eli Aamot i SINTEF Industri.

- Stein har opparbeidet seg en svært omfattende kompetanse på oversettelse fra fag til folk, er multimedial og vant med både å jobbe på alle plattformer og foran store forsamlinger. Han blir en solid forsterkning av kommunikasjonskompetansen i SINTEF, sier kommunikasjonsdirektør Petter Haugan.

Mortensholm tiltrer stillingen 1. april. Han er utdannet innen medievitenskap og journalistikk og har han blant annet arbeidet som journalist i P4 og Adresseavisen. Han har også kommentert fotball i radio og TV siden 2008, og er for tiden å høre på Eurosport.

Kontaktperson