Til hovedinnhold
Norsk English

SINTEF Raufoss Manufacturing kjøper opp 7sterke

SINTEF Raufoss Manufacturing ved sjefforsker Sverre Gulbrandsen-Dahl (t.v.) og markedssjef Tor Giæver har i mange år samarbeidet med 7sterke og daglig leder Morten Herud (t.h.). Foto: Sigmund Fosen
SINTEF Raufoss Manufacturing har i mange år hatt et tett samarbeid med industriforeningen 7sterke AS. Nå går kompetansesenteret inn som hovedaksjonær, og redder dermed industriforeningens videre virksomhet.

Industriforeningen 7sterke AS symboliserer felleskap og samarbeid mellom ca 80 sterke industribedrifter i de 7 kommunene i Sør-Hedmark. Kompetansesenteret SINTEF Raufoss Manufacturing, som er i Norgestoppen når det gjelder industriell kompetanse, kjøper majoriteten av aksjene i 7sterke for å bygge videre på arbeidet som er lagt ned siden 2007.

– Vi mener det er et stort potensiale for våre tjenester blant Kongsvingerregionens industribedrifter. Samtidig ønsker vi å bygge videre på det gode arbeidet 7sterke har gjort, forklarer administrerende direktør Roger Kyseth i SINTEF Raufoss Manufacturing.