Til hovedinnhold

SINTEF Raufoss Manufacturing kjøper opp 7sterke

SINTEF Raufoss Manufacturing har i mange år hatt et tett samarbeid med industriforeningen 7sterke AS. Nå går kompetansesenteret inn som hovedaksjonær, og redder dermed industriforeningens videre virksomhet.

SINTEF Raufoss Manufacturing ved sjefforsker Sverre Gulbrandsen-Dahl (t.v.) og markedssjef Tor Giæver har i mange år samarbeidet med 7sterke og daglig leder Morten Herud (t.h.). Foto: Sigmund Fosen

Industriforeningen 7sterke AS symboliserer felleskap og samarbeid mellom ca 80 sterke industribedrifter i de 7 kommunene i Sør-Hedmark. Kompetansesenteret SINTEF Raufoss Manufacturing, som er i Norgestoppen når det gjelder industriell kompetanse, kjøper majoriteten av aksjene i 7sterke for å bygge videre på arbeidet som er lagt ned siden 2007.

– Vi mener det er et stort potensiale for våre tjenester blant Kongsvingerregionens industribedrifter. Samtidig ønsker vi å bygge videre på det gode arbeidet 7sterke har gjort, forklarer administrerende direktør Roger Kyseth i SINTEF Raufoss Manufacturing.

Publisert mandag 4. januar 2016