Til hovedinnhold

Ny administrerende direktør i SINTEF Raufoss Manufacturing AS

Roger Kyseth (48) er ansatt som ny administrerende direktør i SINTEF Raufoss Manufacturing AS. – En dyktig leder med lang internasjonal erfaring, sier styreleder Reidar Bye om ansettelsen.

Roger Kyseth
Roger Kyseth (48) er ansatt som ny administrerende direktør i SINTEF Raufoss Manufacturing AS.

Roger Kyseth tiltrer senest 1. august 2015, når Sverre Narvesen blir 67 år og fratrer som administrerende direktør.

Lang fartstid i Raufossindustrien og Hydro

Kyseth kommer fra jobben som forbedringsleder i Hydro Primary Metal. Han er bosatt på Raufoss med kone og to gutter på 19 og 20 år.

Han er utdannet sivilingeniør innen fysikalsk metallurgi ved NTNU i 1991. I 1994 ble Kyseth støperisjef i Raufoss Automotive AS med ansvar for bygging av nytt støperi og utviklingsarbeid i tett samarbeid med forskningssenteret i Hydro.

Fra 1997 var han drøye ti år i Hydro Automotive Structures AS som fabrikksjef og senere General Manager. Deretter fulgte to år som støperisjef for Hydro i Qatar med ansvar for prosjektering, oppbygging og opplæring av en organisasjon med 100 ansatte.

Etter at han flyttet hjem i 2010 jobbet han ett år for Benteler før han tok fatt på jobben som forbedringsleder i Hydro Primary Metal. Kyseth har siden 2013 vært styreleder i Raufoss Offshore AS.

Ledende kompetansesenter for vareproduksjon

Som administrerende direktør i SINTEF Raufoss Manufacturing AS blir han sjef for Norges ledende kompetansesenter for vareproduksjon, med spisskompetanse innen automatisert produksjon, teknologiledelse, verdikjedestyring og materialteknologi. Selskapet tilbyr også laboratorie- og verkstedtjenester og har per i dag 90 ansatte.

– Jeg er godt fornøyd med at SINTEF Raufoss Manufacturing AS får en dyktig leder med lang internasjonal erfaring. Styret ser fram til å utvikle selskapet videre i nært samarbeid med Kyseth, sier styreleder Reidar Bye.

Sverre Narvesen har ledet selskapet siden etableringen i 2002. Han går av som leder ved fylte 67 år i juni. - Styret er svært godt fornøyd med hans ledelse av selskapet, avslutter Bye.

Kontaktpersoner

  • Reidar Bye, styreleder SINTEF Raufoss Manufacturing AS
  • Sverre Narvesen, administrerende direktør SINTEF Raufoss Manufacturing AS
Publisert fredag 20. mars 2015
Visekonsernsjef
970 74 306