Til hovedinnhold
Norsk English

Ny administrerende direktør i SINTEF Raufoss Manufacturing AS

Roger Kyseth
Roger Kyseth (48) er ansatt som ny administrerende direktør i SINTEF Raufoss Manufacturing AS.
Roger Kyseth (48) er ansatt som ny administrerende direktør i SINTEF Raufoss Manufacturing AS. – En dyktig leder med lang internasjonal erfaring, sier styreleder Reidar Bye om ansettelsen.

Roger Kyseth tiltrer senest 1. august 2015, når Sverre Narvesen blir 67 år og fratrer som administrerende direktør.

Lang fartstid i Raufossindustrien og Hydro

Kyseth kommer fra jobben som forbedringsleder i Hydro Primary Metal. Han er bosatt på Raufoss med kone og to gutter på 19 og 20 år.

Han er utdannet sivilingeniør innen fysikalsk metallurgi ved NTNU i 1991. I 1994 ble Kyseth støperisjef i Raufoss Automotive AS med ansvar for bygging av nytt støperi og utviklingsarbeid i tett samarbeid med forskningssenteret i Hydro.

Fra 1997 var han drøye ti år i Hydro Automotive Structures AS som fabrikksjef og senere General Manager. Deretter fulgte to år som støperisjef for Hydro i Qatar med ansvar for prosjektering, oppbygging og opplæring av en organisasjon med 100 ansatte.

Etter at han flyttet hjem i 2010 jobbet han ett år for Benteler før han tok fatt på jobben som forbedringsleder i Hydro Primary Metal. Kyseth har siden 2013 vært styreleder i Raufoss Offshore AS.

Ledende kompetansesenter for vareproduksjon

Som administrerende direktør i SINTEF Raufoss Manufacturing AS blir han sjef for Norges ledende kompetansesenter for vareproduksjon, med spisskompetanse innen automatisert produksjon, teknologiledelse, verdikjedestyring og materialteknologi. Selskapet tilbyr også laboratorie- og verkstedtjenester og har per i dag 90 ansatte.

– Jeg er godt fornøyd med at SINTEF Raufoss Manufacturing AS får en dyktig leder med lang internasjonal erfaring. Styret ser fram til å utvikle selskapet videre i nært samarbeid med Kyseth, sier styreleder Reidar Bye.

Sverre Narvesen har ledet selskapet siden etableringen i 2002. Han går av som leder ved fylte 67 år i juni. - Styret er svært godt fornøyd med hans ledelse av selskapet, avslutter Bye.

Kontaktpersoner

  • Reidar Bye, styreleder SINTEF Raufoss Manufacturing AS
  • Sverre Narvesen, administrerende direktør SINTEF Raufoss Manufacturing AS

Kontaktperson