Til hovedinnhold
Norsk English

David Lysne slutter i SINTEF

Pressemelding 11. november 2005:

Administrerende direktør David Lysne ved SINTEF Petroleumsforskning AS slutter i SINTEF.
- Jeg går av etter eget ønske fordi jeg mener det er til det beste for SINTEF Petroleumsforskning. Instituttet trenger ro og en permanent ledelse, sier David Lysne.
Han ønsker å starte et nytt konsulentselskap innen petroleumsteknologi.

Lysne understreker at han har trivdes meget godt ved SINTEF Petroleumsforskning, og ser fram til et fortsatt godt samarbeid med SINTEF i sin videre yrkeskarriere.

- Vi i SINTEFs konsernledelse har respekt for beslutningen Lysne har tatt. Han viser med dette lederansvar og omtanke for SINTEF Petroleumsforskning. David Lysne har gjort en god jobb gjennom mange år i SINTEF. I løpet av åtte år som direktør for SINTEF Petroleumsforskning har han snudd utviklingen for instituttet fra nedgang til vekst, sier SINTEFs konsernsjef, Unni Steinsmo.

David Lysne ba seg fritatt fra sine oppgaver som administrerende direktør for at instituttets daglige arbeid i minst mulig grad skulle påvirkes av situasjonen da ØKOKRIM innledet etterforskning av Iran-engasjementet til SINTEF Petroleumsforskning AS i august i år.

May Britt Myhr har siden 23. august vært fungerende administrerende direktør ved SINTEF Petroleumsforskning AS, og vil fortsette til ny administrerende direktør er på plass.


Kontakt:
Gunnar Sand, Direktør for samfunnskontakt og strategi, mobilnr. 930 58 503