Til hovedinnhold
Norsk English

Innovasjon og kompetanse i sjømatindustrien

Sammendrag

SINTEF Fiskeri og havbruk har sammen med professor Bjørn Asheim gjennomført en analyse av innovasjon og kompetanse i sjømatindustrien på oppdrag av Nærings- og fiskeridepartementet. Analysen vii inngå i det faglige grunnlaget til utvalget som foretar en gjennomgang av sjømatindustriens rammevilkår.

Tre områder er belyst:
1) Ressursbruk i FoU knyttet til sjømatindustrien
2) Kompetanse og attraktivitet
3) Innovasjon og innovasjonsevne i sjømatindustrien

En rekke tiltak som kan styrke innovasjonsevnen i sjømatindustrien foreslås, deriblant et forslag til de fem tiltakene som bør prioriteres høyest.
Les publikasjonen

Kategori

Forskningsrapport

Språk

Norsk

Forfatter(e)

  • Ulf Winther
  • Trude Olafsen
  • Kristian Henriksen
  • Bjørn Terje Asheim

Institusjon(er)

  • SINTEF Ocean / Klima og miljø
  • SINTEF Ocean / Fiskeri og ny biomarin industri
  • Universitetet i Agder

År

2014

Forlag

SINTEF Ocean AS

Hefte nr.

A26255

ISBN

9788214057614

Vis denne publikasjonen hos Nasjonalt Vitenarkiv