Til hovedinnhold
Norsk English

Digital fremtid 2023

Bli med når SINTEF inviterer til høstens store høydepunkt! Vi gjentar fjorårets suksess og samler representanter fra forskning, politikk og næringsliv – med mål om å dele kunnskap og verktøy som du kan bruke for å gjøre din virksomhet sterkere.

Informasjon

Sted
Clarion Hotel The Hub
Adresse
Biskop Gunnerus gate 3, 0155 Oslo
Start
Legg til i kalender
Slutt
Meld deg på her

Har du tenkt på at digitaliseringen i Norge går for sakte? Vi tenker på det hver dag. Global uro, krig og en Ai-revolusjon har gitt oss alle nye spilleregler. Det har blitt enda tydeligere for oss at vi er helt avhengige av raske teknologiske fremskritt og forskning for å løse verdensomspennende utfordringer. I de raske endringenes tid, må forskning, fakta og samarbeid på tvers av sektorer utgjøre kraften i det grønne og digitale skiftet.

Derfor gjentar vi suksessen med konferansen Digital fremtid, der vi samler representanter fra forskning, politikk og næringsliv – med mål om å dele kunnskap og verktøy som du kan bruke for å gjøre din virksomhet sterkere.

På The Hub i Oslo 31. oktober, får du blant annet høre om:

  • hva som blir det neste innen kunstig intelligens.
  • om sensorenes og mikrobrikkenes avgjørende rolle i digitaliseringen.
  • det siste innen forskning på teknologi og digitalisering.

Der EU satser hardt, henger Norge etter – og nå er tiden inne for å spille hverandre gode slik at vi blir verdensledende innen digitalisering!

 

Har du spørsmål, eller ønsker du å stille med stand på Digital fremtid 2023? Ta kontakt med kommunikasjonssjef i SINTEF Digital, Mala Wang-Naveen:  • tlf. 97 19 03 39.

Disse står på scenen under Digital fremtid 2023.

Utforsk fagområdene

Kontaktperson

Adresse

Biskop Gunnerus gate 3, 0155 Oslo