Til hovedinnhold
Norsk English

Digital fremtid 2023

Bryr du deg om digitalisering? Da må du være med på Digital fremtid 2023 hvor vi samler noen av landets skarpeste hoder fra forskning, politikk og næringsliv på The Hub i Oslo.

Informasjon

Sted
Clarion Hotel The Hub
Start
Legg til i kalender
Slutt

«The best way to predict the future is to invent it»

Sitatet over er noe Sam Altman, hjernen bak ChatGPT pleier å vise til. Han ser på livsverket som forskning som er i ferd med å endre verden. I tillegg til global uro og krig, er det lite som har endret spillereglene så mye som kunstig intelligens. Og i likhet med Altman vet vi så inderlig godt at det er raske teknologiske fremskritt og forskning som kommer til å løse verdensomspennende utfordringer. 

Derfor gjentar vi suksessen med konferansen Digital fremtid, hvor vi byr på engasjerende foredrag, paneldebatter, podkastinnspilling, sofasamtaler, god mat og nettverksbygging i flotte omgivelser. 

Er du nysgjerrig på: 

  • Hvordan din bedrift blir en del av AI-revolusjonen?
  • Hvorfor mikrobrikker er Norges «skjulte» milliardindustri?
  • Hvordan norsk forskning kan gi oss selskaper som Tesla? 
  • Hvordan roboter kan redde liv når katastrofen inntreffer? 

Da er du velkommen til konferansen som skal få fart på digitaliseringen av Norge – og som skal sørge for at du ligger noen skritt foran i løypa.

Informasjon om programmet finner du her

 

Har du spørsmål, eller ønsker du å stille med stand på Digital fremtid 2023? Ta kontakt med kommunikasjonssjef i SINTEF Digital, Mala Wang-Naveen:  • tlf. 97 19 03 39.

Disse står på scenen under Digital fremtid 2023.

Utforsk fagområdene

Kontaktperson

Adresse

Biskop Gunnerus gate 3, 0155 Oslo