Til hovedinnhold
Norsk English

SINTEF og NTNUs europeiske strategitoppmøte 2021

Vi ønsker å mobilisere industri, næringsliv og offentlig sektor til å bygge et sterkt landslag som kan lykkes i EUs forsknings- og innovasjonsprogram Horisont Europa.

Informasjon

Start
Legg til i kalender
Slutt

Tema for årets møte er Mission Europa 2030: Mot et klimanøytralt og digitalt samfunn. Hvordan skal vi bygge et sterkt norsk landslag for å gripe mulighetene i European Green Deal?

Vi vil dele av erfaringer og ekspertise om hvordan vi lykkes på EU-arenaen og hvordan EU-prosjekter kan bidra til å akselerere utvikling og oppskalering av klimateknologi, digitalisering, sirkulærøkonomi og, ikke minst, modernisering av helsetjenester. Sammen med toppledere fra Europakommisjonen i Brussel, statsråder i den nye regjeringen, foruten representanter fra privat og offentlig sektor, vil vi meisle ut strategien for å lykkes i de europeiske og globale markedene.

  • Tirsdag-torsdag  kl. 8.30-9.00 blir det frokostmøter om Horisont Europa, EUs grønne giv og taksonomien.
  • Fredag 08.30–12.00 går hovedarrangementet av stabelen.
  • Fra kl 10.15 blir det parallelle økter om batterier, sirkulærøkonomi, digital industri, energi, helse, hav og bærekraftig mat. Økten om sirkulærøkonomi vil handle spesielt om bygg og infrastruktur.

Hele arrangementet er gratis og digitalt.

Meld deg på her

Mer om program og innledere 

..

 

Kontaktperson