Til hovedinnhold
Norsk English

Webinar: Vi setter sosial og emosjonell læring på timeplanen

Hvorfor er det så viktig å jobbe med sosial og emosjonell læring i skolen? Og hvordan får vi til dette på en god og systematisk måte?

Informasjon

Sted
Digitalt seminar
Start
Legg til i kalender
Slutt
Påmeldingsfrist

Folkehelseavdelingen i Viken fylkeskommune og EU-prosjektet BOOST setter sosial og emosjonell læring på timeplanen og inviterer til webinar. 

I nye læreplaner er arbeidet med sosial og emosjonell kompetanse hos elever løftet høyt frem, både i den overordnede delen og gjennom tverrfaglige temaer som folkehelse og livsmestring.

Korona-pandemien har også bidratt til at mange barn og unge har tilbragt mer tid alene. Nå skal vi tilbake til en mer normal hverdag og da blir arbeidet med sosial og emosjonell læring viktigere enn noen gang. 

I dette webinaret utforsker vi det som Sven Lindbäck og Patrick Glavin kaller verdens enkleste læringsteori. Vi møter også Åse Marit Hovden og Stine Hellum Braathen som gjennom EU-prosjektet BOOST etterlyser mer systematikk i arbeidet med sosial og emosjonell læring i skolen.

Dette webinaret vil gi deg gode eksempler på hvordan skoler kan jobbe godt og systematisk med dette feltet og er relevant for alt fra lærere til skoleledere, skoleeiere og politikere.

Les mer om arrangementet og meld deg på her!

Kontaktperson