Til hovedinnhold
Norsk English

Temamøte: Erfaringer fra hjemmekontoret – Hvordan lykkes med innovasjon, gode team og godt samarbeid i en hybrid arbeidsform

COVID-19 har forårsaket en stor endring i hvor folk jobber fra, hvilken teknologi de bruker for å samhandle, hvordan oppgaver løses, hvordan man rekrutterer og hvordan team ledes. Flere organisasjoner melder om både ulemper og fordeler med en ny arbeidshverdag, og at eksperimentering med ny arbeidsform er viktig. Mye tyder også på at pandemien har ført til noen varige endringer med en mer hybrid arbeidsform. Twitter og Facebook melder for eksempel tidlig om permanente retningslinjer for fjernarbeid, samtidig som de også satser på kontoret.

Informasjon

Sted
Online arrangement
Start
Legg til i kalender
Slutt
Påmeldingsfrist

Arrangementet er nå over, se videoopptak av foredragene under.

For å gjøre seg klar for fremtidens hybride arbeidsform er det viktig å forstå hvilke endringer som faktisk har skjedd, effekten disse endringene har på team og ledere, og hvordan nye arbeidsformer påvirker innovasjonsevnen og evnen til å levere gode løsninger til kunden. På dette temamøtet fokuserer vi på å få frem praktiske erfaringer og forskningsfunn rundt hvordan det har vært å jobbe under COVID-19, samtidig som vi ønsker å se inn i krystallkula.

Dette webinaret er for deltakere eller samarbeidspartnere av bedriftene i 10Xteam, A-team, Digital klasse og SMED.

Foredrag:

Code production in the office vs at home: experience from two companies - Darja Smite, SINTEF og BTH

 

Vi hadde forberedt oss i 8 år - så kom Covid-19 - Jostein Emmerhoff, Sparebank1

 

Digital resiliens - Marius Mikalsen, SINTEF

 

Storebrand bygget vindmøller i stedet for vindskydd da koronastormen kom - Gustav Gorecki, Storebrand

 

Øko-system-modell for innovasjon - Anders Haugeto, Iterate

 

Hvordan takler team som oppstår av seg selv krisen? Nils Brede Moe, SINTEF

 

Kreativ på hjemmekontor - Siv Holen, Kantega

 

Det sosiale i det digitale - Kristin Meyer Kristiansen, Knowit

 

Hvordan har teamene opplevd arbeidssituasjonen under Covid-19? Marte Buvik, SINTEF

 

Future Storebrand - Per Kristian Helland, Storebrand

 

Dette temamøtet er et samarbeid mellom:

  • 10Xteam – innovasjonsprosjekt på utvikling av tredjegenerasjons storskala metode for programvareinnovasjon for autonome team. Prosjektet ledes av Iterate. Partnere er Sparebank 1, Zedge og SINTEF. Prosjektet er støttet av Norges forskningsråd.
  • A-team – kompetanseprosjekt på autonome team. Prosjektet ledes av SINTEF med partnere Kantega, Knowit, Sbanken, Storebrand, og NTNU. Prosjektet er støttet av Norges forskningsråd. Prosjektet er støttet av Norges forskningsråd.
  • Digital klasse – innovasjonsprosjekt på plattform for digitalisering av maritim industri, ledet av DNV GL med SINTEF som partner. Prosjektet er støttet av Norges forskningsråd.
  • SMED – FORKOMMUNE prosjekt på digitalisering av innovativ anskaffelsesmetodikk, ledet av Trøndelag fylkeskommune. Partnere er er SINTEF, og Trondheim kommune og Værnesregionen.
  • CapGuard – prosjekt på metoder for kapasitetsbeskyttelse av offentlige digitale tjenester, ledet av Digitaliseringsdirekoratet. Partnere er SINTEF og Statens vegvesen.

Utforsk fagområdene

Kontaktperson