Til hovedinnhold
Norsk English

TEKMAR 2019

TEKMAR arrangeres på Clarion Hotel & Congress i Trondheim 3.-4. desember 2019.

Informasjon

Sted
Clarion Hotel and Congress
Start
Legg til i kalender
Slutt

Årets konferanse, den 17. i rekken, har tittelen «SAMSPILL MED LAKSEN – MILJØ OG DIGITALE INNOVASJONER I MERDEN FOR VERDEN», og er delt inn i sesjonene:

  • Sesjon 1: Velkommen og motivasjon
  • Sesjon 2: Miljøsamspill med laks – krav, forventninger og løsninger for miljøriktig utvikling i praksis
  • Sesjon 3: Digitalt samspill med laks – utopiske fantasier eller påtagelig virkelighet?
  • Sesjon 4: Rom for samarbeid

TEKMAR plukker som vanlig opp aktuelle tema, trender og «ting i tiden», og belyser disse på konkrete måter med relevante innlegg for å skape diskusjoner, dynamikk og bidra til prosesser som vil tjene utviklingen av lakseoppdrettet videre. Vi har bl.a. fire oppdrettsselskaper på lista over foredragsholdere, som vil hjelpe til med å aktualisere tematikk, dele erfaringer, samt bidra med å legge fundament for rundeborddiskusjoner rundt dagens utfordringer og morgendagens løsninger i landskapet som berører hele næringen; miljø og digitalisering. Kanskje ligger det nye muligheter og innovasjoner i skjæringspunktet mellom disse?

Bakteppet for TEKMAR 2019 er: Verden er i endring, både på lokalt og globalt nivå. Det nasjonale fokus øker på klima og miljø. Samtidig ser en at det ute i den store verden er hendelser som også vil kunne ha sterk innvirkning på utviklingen av laksenæringen i framtiden. Valget i høst gir signaler om mulige endringer i retning for politiske rammebetingelser, regnskogbranner i Amasonas m.v. er tankevekkende, og gir laksenæringen både utfordringer, men også ansvar – ikke minst for å sikre egen utvikling videre, både på lavt og høyt nivå – dvs. både I MERDEN og I VERDEN.

Oppdatert informasjon finner du på www.tekmar.no

Meld deg på nyhetsbrevet til TEKMAR

Logo TEKMAR

Kontaktperson

Adresse

Brattørkaia 1, 7010 Trondheim