Til hovedinnhold

NTNU og SINTEF på Arendalsuka 2018

NTNU og SINTEF på Arendalsuka 2018

Leder for samfunnskontakt
+47 995 41 939

Norges største universitet og et av Europas største uavhengige forskningsinstitutt presenterer siste nytt fra kunnskapsfronten innen en rekke tema som er aktuelle i samfunnsdebatten.

Skipet MS Sandnes til kai
Sammen med NTNU har vi base på veteranskipet MS Sandnes midt i Arendal sentrum, hvor vi gjennomfører felles arrangementer og mange møter.

Stor SINTEF-aktivitet på Arendalsuka 2018

Arendalsuka har blitt en svært sentral politisk arena hvert år i august. I år arrangerers Arendalsuka 13. - 18. august 2018.

Sammen med NTNU har vi base på veteranskipet MS Sandnes midt i Arendal sentrum, hvor vi gjennomfører felles arrangementer og mange møter. Torsdag 16. august arrangerer NTNU og SINTEF "Toppmøte om forskning: Slik løser vi de største samfunnsutfordringene". 

I tillegg deltar ledere og forskere fra SINTEF på en mer enn 25 møter og arrangementer i regi av andre aktører. Konsernsjef Alexandra Bech Gjørv har spesielt høy aktivitet, og deltar som foredragsholder og paneldeltaker i 7-8 ulike arrangementer.

- Vi opplever det som svært nyttig å være tilstede på Arendalsuka. Her møter vi ikke bare mange politikere, men også kunder, organisasjoner og andre samarbeidspartnere. Vi opplever også at eksperter og ledere fra SINTEF er etterspurt som deltakere i andres arrangementer, og det er jo svært positivt, sier SINTEFs kommunikasjonsdirektør Petter Haugan.

Følg SINTEF på Facebook og bli oppdatert om de arrangementene vi deltar på under Arendalsuka

Arrangementer under Arendalsuka

Kontakt oss