Research areas
Contact person, research areas
Publications
- Kartlegging og optimalisering av industrielle konsepter for refresh-produkter av hvitfisk - Refresh Read publication
- The effect of freeze-chilling on quality changes of cod loins (Gadus morhua) during chilled storage Read publication
- Industrial methods of freezing, thawing and subsequent chilled storage of whitefish
- Freeze-chilling of whitefish: Effects of capture, on-board processing, freezing, frozen storage, thawing, and subsequent chilled storage—a review Read publication
- Utilization of egg-laying hens (Gallus Gallus domesticus) for production of ingredients for human consumption and animal feed Read publication
- iPROCESS innovation - Innovative and Flexible Food Processing Technology in Norway - 2020:00981 A Read publication
- Review and mapping of national (and regional/local) level policy and governance interventions in Norway to develop more effective food value Chains (pp. 348-362) in Barling, David, Sharpe, Rosalind, Gresham, Jennifer, & Mylona, Kalliopi. (2019). Fairer trading practices, food integrity and sustainability collaborations: Policies, regulations and governance (Version 2). Zenodo.
- Traceability of hides through the supply chain - Norilia Hide Case Read publication
- Sodium reduction in processed cheese spreads and the effect on physicochemical properties Read publication
- Helhetsvurdering for bruk av kaliumklorid som salterstatter i matvarer
Other
- Hvor mye fisk kan vi spise? Og er fisken svar på alt?
- Hvordan kan forskning på mat og drikke bidra til en mer bærekraftig matproduksjon?
- Industriell symbiose. Hvordan sidestrømmer blir til ressurser i sirkulærøkonomien?
- Kuldelagring ved Pelagia - Oppsummering av aktiviteter og resultater
- SINTEF Mat og Agri, konsernsatsning 2020. Råstoff fra hav, land og skog til produkt og marked
- Dissemination and communication of the new competence, knowledge and results developed within iProcess. A summary.
- BIOCYCLES-Hvordan kan et lite krepsdyr bidra til økt ressursutnyttelse og bærekraft i biobaserte næringer?
- Traceability and feedback system in the meat processing industry
- SINTEF Ocean, Lunsjmøte SINTEF Agri og landbruk
- Bruk av salterstattere i kjøtt og fisk