Verdikjedenes mesterliga

Seminar 4.-5. desember 2007:

Verdikjedenes mesterliga: Samhandling og integrasjon

Det sies ofte at konkurransen i dag står mer mellom verdikjeder enn mellom enkeltbedrifter; bedrifter som opplever suksess vinner fordi de er del av gode verdikjeder. Mer enn noen gang gjelder det å delta i Verdikjedenes Mesterliga…

Å kvalifisere seg for Verdikjedenes Mesterliga krever samhandling og integrasjon mellom aktørene i en verdikjede: Med samhandling menes å spille hverandre god, ha tillitt til hverandre og å dele på kostnader og gevinster. Ved samhandling kan bedrifter i en verdikjede oppnå mye bedre spill og resultater, enn de ville gjort hver for seg. Med integrasjon menes systemer og teknologier for å fasilitere samhandling. Spesielt IKT-løsninger som kommuniserer på tvers av bedriftsgrensene spiller en avgjørende rolle når verdikjeder skal forbedres.

Høstens SMARTLOG-seminar arrangeres passende nok på Lerkendal Stadion, et innkast fra SINTEF Logistikks lokaler i Trondheim. Rosenborg Ballklubb har gjennom mange år vært et strålende eksempel på at det er fullt mulig å konkurrere i verdenstoppen selv om ”leverandørene” kommer fra Orkdal, Bodø, Lørenskog og Trondheim m.fl. Suksessen baserer seg på samhandlingsstrategi mer enn enkeltspillere. Også i høst imponerer trønderne i verdens mest anerkjente turnering for klubblag.

Høstens SMARTLOG-seminar presenterer mange spennende foredragsholdere fra industri, tjenesteleverandører og akademia. Tema for foredragene er alle innenfor samhandling og integrasjon i verdikjeder.

Hent inspirasjon der kunnskapen skapes: Velkommen til SMARTLOG-seminar!

Detaljert program kan lastes ned her.

Presentasjoner

DEL I: Inn i fremtiden

DEL II: Hvordan lykkes med integrasjon av verdikjeder? I

DEL III: Kan næringslivet lære samhandling av idretten?

DEL IV Hvordan lykkes med integrasjon av verdikjeder? II

DEL V Hvordan kvalifisere seg til verdikjedenes mesterliga?

Praktisk informasjon

Sted: Rosenborg Arena, Lerkendal, Trondheim

Pris: Seminaret er gratis for SMARTLOG-medlemmer og inkluderer lunsj og middag. For ikke-medlemmer koster seminaret inkl. lunsj og middag NOK 3000,-.

Påmelding: Send navn og adresse til prosjektsekretær Jorunn Auth på innen mandag 26. november kl 12.00. Oppgi om du/dere vil ha lunsj begge dagene og middag tirsdag 4.12. NB! Begrensede plasser.

Overnatting: Deltagere på seminaret kan selv booke overnatting hos Britannia Hotel via eller telefon 73 800 810. Oppgi referansekode 184727 for å oppnå SINTEFs avtalepris på 950 kr enkeltrom/døgn.

  

Publisert 29. oktober 2007