Supply Chain Optimization

Workshop 8.-9. juni 2005:

Supply Chain Optimization

SMARTLOG inviterer partnere og medlemmertil å være med på seminar og workshop for beslutningsstøtteverktøy i verdikjeder. Software og IT-verktøy benyttes i økende grad for å designe og styre verdikjeder, og i dette seminaret vil vi utforske det nyeste innen optimeringsbaserte systemer for verdikjedestyring.

I samarbeid med ledende softwareleverandører arrangerer SMARTLOG workshop-seksjoner på ulike verktøy for verdikjedeoptimering. Her får deltakerne mulighet til å gå gjennom caseeksempel som viser typisk bruk av programvaren i en data-lab sammen med eksperter fra selskapene. Vi er glade for å ha med oss Dr. Jeremy Shapiro fra MIT/SLIM Technologies som har spilt en sentral rolle i å utvikle de systemene vi bruker i dag. Vi presenterer det siste innen verktøy for beslutningsstøtte fra SINTEF. Det spennende programmet inneholder ”hands on”-utforsking av ledende kommersiell software, innspill og råd fra internasjonal ekspertise og en introduksjon til SINTEFs kompetanse på feltet. Vårt mål er at deltagelse i seminaret vil gi en helhetlig oversikt over sentrale IT-verktøy for styring og design av verdikjeder. Dette gir en unik mulighet til å sammenligne løsninger og finne frem til de som best kan støtte beslutninger og operasjoner i deres bedrift.

Velkommen til å være med på å utforske “the cutting edge” innen verdikjede optimering!

Detaljert program kan lastes ned her.

Presentasjoner

Publisert 1. august 2006

Sted:

Seminaret arrangeres ved NTNU Gløshaugen, Kjelhuset, Trondheim

Dato og tidspunkt:

Onsdag 8. - torsdag 9. juni 2005

Pris:

Gratis for medlemmer og partnere i SMARTLOG. Deltakeravgift kr. 2.000 per person for ikke-medlemmer (lunsj og middag inkludert).

Påmelding:

Påmelding på e-post til innen onsdag 24. august

Ansvarlig:

Ansvarlig arrangør er SMARTLOG v/, NTNU og , SINTEF