To main content

OPTIROT - Optimalisering av råvarer og teknikk for bedre kvalitet og redusert svinn under lagring av rotgrønnsaker.

Read publication

Category

Report

Client

  • NIBIO - Norsk institutt for bioøkonomi / 256847
  • Norges forskningsråd / 262306
  • Norges forskningsråd / 256847
  • Nofima AS / 201704

Language

Norwegian

Author(s)

  • Mette Goul Thomsen
  • Erlend Indergård
  • Pia Heltoft
  • Gerd Guren
  • Anne-Berit Wold
  • Hanne Larsen
  • Belachew Asalf

Affiliation

  • Norwegian Institute of Bioeconomy Research
  • SINTEF Ocean / Fisheries and New Biomarine Industry
  • Andre institusjoner
  • Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
  • Nofima, The Norwegian Institute of Food, Fisheries and Aquaculture Research

Year

2020

Publisher

NIBIO

Volume

6

Issue

31

ISBN

978-82-17-02531-3

View this publication at Cristin