To main content

OPTIROT - Optimalisering av råvarer og teknikk for bedre kvalitet og redusert svinn under lagring av rotgrønnsaker.

OPTIROT - Optimalisering av råvarer og teknikk for bedre kvalitet og redusert svinn under lagring av rotgrønnsaker.

Category
Report
Client
  • NIBIO - Norsk institutt for bioøkonomi / 256847
  • Norges forskningsråd / 256847
  • Norges forskningsråd / 262306
  • Nofima AS / 201704
Language
Norwegian
Author(s)
  • Mette Goul Thomsen
  • Erlend Indergård
  • Pia Heltoft
  • Gerd Guren
  • Anne-Berit Wold
  • Hanne Larsen
  • Belachew Asalf
Affiliation
  • Norwegian Institute of Bioeconomy Research
  • SINTEF Ocean / Sjømatteknologi
  • Andre institusjoner
  • Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
  • Nofima, The Norwegian Institute of Food, Fisheries and Aquaculture Research
Year
2020
Publisher
NIBIO
Volume
6
Issue
31
ISBN
978-82-17-02531-3