Fagmiljøet svært synlig på Transport og logistikk 2012

Konferansen Transport og logistikk 2012 var en stor suksess for fagmiljøet. Seniorforsker og professor Heidi Dreyer (SINTEF/NTNU) hadde ansvar for sesjonen "Bærekraftige og fremtidsrettede løsninger for logistikken", forsker Erik Gran (SINTEF) presenterte erfaringer fra forskningsprosjektet PROFIT, SINTEF var representert med egen stand og IPK-student Sindre Grindheim fikk prisen for beste masteroppgave i logistikk for 2012.

Med 815 deltakere ble konferansen Transport og logistikk 2012 avholdt 22.-23. oktober.

Seniorforsker og professor Heidi Dreyer (SINTEF/NTNU) hadde ansvar for sesjonen "Bærekraftige og fremtidsrettede løsninger for logistikken". Her holdt hun også et foredrag; "Spist er spist, men hva med det som ikke spises?". Presentasjonen kan lastes ned her.

Forsker Erik Gran (SINTEF) presenterte erfaringer fra forskningsprosjektet PROFIT i sesjonen "Logistikkinnovasjon". Presentasjonen kan lastes ned her.

blobid17.png

Erik Gran i aksjon på Transport og logistikk for to år siden

Sindre Grindheim ble tildelt prisen for beste masteroppgave i logistikk for 2012.  Sindre skrev masteroppgaven ved Institutt for produksjons- og kvalitetsteknikk, NTNU, i vår. Seniorforsker og førsteamanuensis Erlend Alfnes (SINTEF/NTNU) var hans faglærer og stipendiat Emrah Arica (NTNU) var veileder. Prisen ble utdelt av komiteleder Eirill Bø, som ga masse skryt til oppgaven og Sindre. Sindre takket og skrøt veldig av veiledningen og miljøet ved IPK, og takket spesielt Emrah for fantastisk god veiledning. Vi gratulerer Sindre for hans fantastiske prestasjon!

blobid18.png

Seniorforsker og professor Jan Ola Strandhagen (SINTEF/NTNU) var tydelig stolt over Sindre Grindheims prestasjon.

SINTEF stilte med egen stand, og denne var godt besøkt under konferansen.

blobid19.jpg

Publisert 8. november 2012