Logo ARMS

Røros Produkter
Å se muligheter der andre tviler, har gjort Røros Produkter til en av Norges ledende kvalitetsprodusenter i avfalls- og renholdsmarkedet. Røros Produkter skreddersyr produkter, og mener at deres samarbeid med dyktige produktdesignere tilfører løsningene det de trenger for å tilfredsstille kundenes og brukernes behov.

Kompetanseheving og overvåkning av den teknologiske utviklingen er svært viktig. Til enhver tid arbeider Røros Produkter med nye utviklingsprosjekter for å kunne tilby gode, miljøvennlige og tidsriktige løsninger. De arbeider mot et fokus på prosjektbasert produktutvikling, med design og skreddersøm som sentrale stikkord. Systematikk og langsiktighet kjennetegner Røros Produkter, og de setter tydelige og høye, men realistiske mål, både når det gjelder investeringer, omsetning, resultater, kvalitetssikring og arbeidsmiljø.


Røros Produkter leverer blant annet: askebeholdere, avfallsbeholdere, hotellvogner, hundebur, kildesorteringsløsninger, askebeger, bøttetraller, papirkurver, rengjøringsvogner, sekkevogner og flere andre produkter i stål, i tillegg til underleveranser av lakkeringstjenester og andre mekaniske underleveranser.

Publisert 26. november 2012

 
Daglig leder
Rolf Schjølberg
Tlf: 72 40 61 90
mobil: 951 46 245

I tillegg til bedriftenes egentid, er ARMS finansiert gjennom Norges forskningsrådlogo NFR