Logo ARMS

Røros Metall
Ventilasjon, kjøkkenhetter og kjølerom er pilarene som har båret Røros Metall gjennom en over 60 år lang historie. Røros Metall startet som kobber- og blikkenslagerverksted i 1946. Produksjonen har i løpet av disse åra vært mangfoldig og alltid med en klar visjon om å levere solid håndverk av høy kvalitet.

Utviklingen fram til i dag har ført til små og store forandringer i sortimentet. Nytenking og kreativitet i produktutviklingen har stått i fokus. Sammen med pålitelighet og høy troverdighet er dette bakgrunnen til Røros Metalls suksess i dag.

Røros Metall tilbyr i dag et stort utvalg av kjøkkenhetter –alt innen rettveggshetter, fritthengende hetter og hjørnehetter. Røroshetta er blitt et begrep – som blikkfang, dekorasjon og prikken over i’en, samt at den bidrar til et sunnere og mer behagelig inneklima. Mange av Røros metall sine hettemodeller kan tilpasses/skreddersys etter kundens ønsker, som for eksempel valg av høyde, bredde, dybde, farge, type metall osv. I tillegg kan Røros Metall, som eneste leverandør på markedet, tilby fullintegrerte komfyrvakter i mange av sine hettemodeller jf. krav i Byggteknisk forskrift TEK10 og NEK400.

I tillegg til kjøkkenhetter har Røros Metall også sine kjøleromsprodukter Polarhjørnet og Polarskapet, samt to stk. modeller av vinskap. Både kjøleromsproduktene og vinskapene kan lett integreres i kjøkkenmiljøet. 

Publisert 27. november 2012

Stamphusveien 11
NO- 7374 Røros

Tel.: +47 72 40 94 00

 
www.rorosmetall.no 

I tillegg til bedriftenes egentid, er ARMS finansiert gjennom Norges forskningsrådlogo NFR