Til hovedinnhold

Iodine content in wild and cultivated edible seaweeds (Saccharina latissima, Alaria esculenta and Palmaria palmata): variability, and implications for dietary nutrition

Iodine content in wild and cultivated edible seaweeds (Saccharina latissima, Alaria esculenta and Palmaria palmata): variability, and implications for dietary nutrition

Kategori
Konferansebidrag og faglig presentasjon
Oppdragsgiver
  • Norges forskningsråd / 244244
Språk
Engelsk
Forfatter(e)
  • Roleda Michael
  • Nitscke Udo
  • Gietl Anna
  • Rebours Celine
  • Skjermo Jorunn
  • Marfaing Hélène
  • Pierre Ronan
  • Chapman Annelise Sabine
  • Stengel Dagmar
Institusjon(er)
  • Norsk institutt for bioøkonomi
  • Møreforsking
  • SINTEF Ocean / Marin Ressursteknologi
Presentert på
6th Congress of the International Society for Applied Phycology
Sted
Nantes
Dato
17.06.2017 - 22.06.2017
År
2017