AUTOPART header

Samarbeidspartnere

 

  Benteler Aluminium Systems Norway
Logo Benteler Benteler produserer støtfangere i aluminium for personbiler. Bedriften er den største tilbyder av støtfangere i aluminium på verdensbasis og har avtaler med stort sett alle de store aktørene i bilmarkedet i verden. Benteler produserer i overkant av 70 ulike modeller og hovedproduksjonen foregår ved to fabrikker på Raufoss, i tillegg til produksjon ved fabrikker i Sverige og Tyskland. Les mer på bedriftens hjemmeside.
   
  Plastal AS
Plastal logo Plastal AS er leverandør av støtfangerkapper til personbiler. Varesortimentet utgjør rundt 1.500 ulike støtfangermodeller og kombinasjoner som produseres på Raufoss. I tillegg har Plastal produksjon ved fabrikker i Sverige og Belgia. Les mer på bedriftens hjemmeside.
   
  SINTEF
  SINTEF er Skandinavias største uavhengige forskningskonsern. SINTEF er et bredt, flerfaglig forskningskonsern med internasjonal spisskompetanse innen teknologi, naturvitenskap, medisin og samfunnsvitenskap. SINTEF er en uavhengig og ikke-kommersiell virksomhet. Overskudd fra oppdragsforskning investeres i ny forskning, vitenskapelig utstyr og kompetanse. Les mer på SINTEFs hjemmeside.
   
  NTNU
NTNU logo Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet (NTNU) er Norges nest største universitet, med ca 20000 studenter og 3000 ansatte. NTNU har hovedansvar for den høyere teknologiutdanningen i Norge. I tillegg tilbyr NTNU et rikt fagtilbud i samfunnvitenskap, humanistiske fag, realfag, medisin, lærerutdanning, arkitektur og kunstfag. Les mer på NTNUs hjemmeside.
   

 

Publisert 6. april 2012

Ansattinfo mangler