Til hovedinnhold
Norsk English

Sommerjobb 2024 - Batteriteknologi

Sommerjobb 2024 - Batteriteknologi

Avdeling for Bærekraftig Energiteknologi i SINTEF Industri tilbyr 3-5 sommerstudenter knyttet opp mot batteriteknologi. Vi har pågående forsknings- og utviklingsprosjekter innenfor litium-ion, natrium-ion og sink-luft batterier, og jobber både eksperimentelt med fysisk og elektrokjemisk evaluering av batterimaterialer, -komponenter og -celler, og med multiskala modellering på alt fra materialer til produksjonsprosess og bærekraft.

Arbeidet vil være knyttet til et eller flere av disse fagområdene, hvor den konkrete oppgaven vil defineres i samarbeid mellom studentene og avdelingens forskere.  

For eksperimentelt arbeid med litium- og/eller natrium-ion ønskes primært kandidater som vil fortsette på en masteroppgave.

 

Arbeidssted: Trondheim

Varighet: 4-8 uker

Søk på stillingen

Enhet

SINTEF Industri

Arbeidssted

Trondheim

Søknadsfrist

Søk på stillingen

Spørsmål om stillingen

SINTEF Industri er et oppdragsinstitutt som leverer forskningsbaserte løsninger og tjenester som skaper verdi for kunder nasjonalt og internasjonalt. Med vår flerfaglige kunnskapsbase og avanserte laboratorier som fundament, utvikler vi - i tett samarbeid med våre kunder og samarbeidspartnere - teknologi og tverrfaglige løsninger innen et bredt spekter av markeds- og fagområder.

Se alle sommerjobber

 

 

Om SINTEF

SINTEF er et av Europas største forskningsinstitutt, med flerfaglig spisskompetanse innenfor teknologi, naturvitenskap og samfunnsvitenskap. SINTEF er en uavhengig stiftelse som siden 1950 har skapt innovasjon gjennom utviklings- og forskningsoppdrag for næringsliv og offentlig sektor i inn- og utland. SINTEF har 2100 medarbeidere fra 80 nasjoner og en årlig omsetning på over tre milliarder kroner. 

Vår visjon: Teknologi for et bedre samfunn 

Les mer om SINTEF her.