Til hovedinnhold
Norsk English

Sommerforsker 2024 innen matematikk og kybernetikk

Sommerforsker 2024 innen matematikk og kybernetikk

 

Vil du forske med de beste neste sommer?

SINTEFs visjon er "Teknologi for et bedre samfunn".  Sammen med våre oppdragsgivere utvikler vi kunnskap og løsninger som bidrar til økt, bærekraftig verdiskaping, eller som bidrar til bedre ressursutnyttelse og helt nye inntektsmuligheter.

For å virkelig lykkes med "digitalisering" av næringsliv og samfunn kreves dyp fagkunnskap innen områder som modellering, simulering, optimering og programmering. Vi bruker vår ekspertise i kombinasjon med god næringsforståelse og det fremste fra teknisk forskning for å øke norske næringers konkurransekraft. Vi jobber også med mange internasjonale selskaper.

I SINTEF blir du en del av landets fremste anvendte forskningsmiljø og får være med å utvikle fremtidens teknologi. Sammen med norske virksomheter bidrar vi til å bygge morgendagens Norge. Du får tidlig erfaring i prosjektledelse, kundekontakt og internasjonalt samarbeid. Du vil kunne jobbe med et vidt spekter av norske og internasjonale kunder, alt fra små startups til Norges og verdens største selskaper.

Vi tilbyr spennende sommerjobber i Oslo og Trondheim for dyktige studenter (fortrinnsvis fra 3. og 4. årskurs) med interesse for matematikk, numeriske metoder, programmering, optimering, robotikk, maskinsyn, bildeanalyse eller kunstig intelligens. Dersom du nærmer deg avslutning av studiene vil vi også kunne samarbeide om masteroppgave, og på sikt kunne tilby fast ansettelse eller PhD/PostDoc-stipend tilknyttet våre prosjekter.

Arbeidsoppgavene vil bli definert i løpet av våren 2024, basert på din bakgrunn og vårt behov. Du vil bli integrert i pågående forskningsprosjekter og vil få en fadder som følger deg opp litt ekstra. Du vil også bli en del av en større gruppe sommerforskere i SINTEF Digital med sosiale arrangement gjennom sommeren.

Det er mulig å søke innen åtte forskjellige forskningsgrupper i SINTEF Digital:

Søknad må inneholde CV, karakterutskrift, utregnet karaktersnitt (A = 5, B = 4, osv.) samt hvilken gruppe du helst vil jobbe i.

Søk på stillingen

Enhet

SINTEF Digital

Arbeidssted

Trondheim, Oslo

Søknadsfrist

Søk på stillingen

Spørsmål om stillingen

SINTEF Digital driver forskning og innovasjon innenfor digitale teknologier, teknologiorienterte samfunnsfag og helse. Vår flerfaglige kunnskapsbase benyttes på tvers av alle bransjer, og hjelper våre kunder med å utnytte og møte mulighetene som skapes av digitalisering og digital transformasjon.     
Se alle sommerjobber

 

 

Om SINTEF

SINTEF er et av Europas største forskningsinstitutt, med flerfaglig spisskompetanse innenfor teknologi, naturvitenskap og samfunnsvitenskap. SINTEF er en uavhengig stiftelse som siden 1950 har skapt innovasjon gjennom utviklings- og forskningsoppdrag for næringsliv og offentlig sektor i inn- og utland. SINTEF har 2100 medarbeidere fra 80 nasjoner og en årlig omsetning på over tre milliarder kroner. 

Vår visjon: Teknologi for et bedre samfunn 

Les mer om SINTEF her.