Til hovedinnhold
Norsk English

Vil du ha sommerjobb i Norges grønne industrihovedstad?

Vil du ha sommerjobb i Norges grønne industrihovedstad?

SINTEF Helgeland AS tilbyr i år to sommerjobber. Som student i sommerjobb hos oss får du arbeide med næringsliv, industri, offentlige aktører og forskning i inn- og utland, og med prosjekter som bidrar til grønn omstilling og overgangen til et mer bærekraftig samfunn. Vi er interesserte i masterstudenter innen industriell økologi, energi og miljø, prosessteknologi/metallurgi, fysikk, men også andre relevante bakgrunner vil vurderes.

Fokuset for sommerjobbene er bærekraft og sirkulærøkonomi, og vil være knyttet til eksisterende forskningsprosjekter i SINTEF Helgeland. Problemstillingene og oppgavene blir definert nærmere til sommeren og i dialog med studentene. SINTEF Helgeland AS er regionens eget teknologiske forskningsinstitutt og vi ligger i Mo Industripark, en av landets største industriparker. Med tilgang til SINTEF-konsernets kompetanse og i samarbeid med regionens eksisterende FoU-miljø tilbyr vi oppdragsforskning og forskningsbasert rådgivning.

SINTEF Helgeland AS holder til i sentrum av Mo i Rana, og med kort vei til fjelltopper og den spennende skjærgården på Helgeland med nærmere 25 000 øyer og holmer. Det er et bredt tilbud innen kultur-, reise- og uteliv og sommeren byr på en mengde festivaler i spektakulære omgivelser, foruten turmuligheter til øyer og fjorder mm. Regionen har meget sterk økonomisk utvikling med store industrielle etableringer som Freyr Battery samt ny storflyplass og dypvannskai underveis.

Arbeidet som sommerstudent gir gode muligheter for å utvikle seg i team-arbeid, som kan danne utgangspunkt for sosiale aktiviteter og profesjonelle nettverk. Oppgavene vil være både tekniske, bedrifts- og samfunnsrelevante og gi et godt grunnlag for vårt videre arbeid med bærekraft og utvikling av en grønn økonomi i flere bransjer. Hvis du vil, kan dette også bli tema for dine avsluttende oppgaver på studiet.

 

Vi ser for oss at du er ferdig med 4. årskurs i studiene dine.

Studentene vil få arbeidssted i Mo i Rana. Varighet er inntil 8 uker. For studenter uten bosted i Mo i Rana kan kostnader for hybel under arbeidsperioden dekkes.

Legg ved CV og karakterutskrift i søknaden.

Sommerjobb i SINTEF Helgeland

Søk på stillingen

Enhet

SINTEF Helgeland

Arbeidssted

Mo i Rana

Søknadsfrist

Søk på stillingen

Spørsmål om stillingen

Se alle sommerjobber

 

 

Om SINTEF

SINTEF er et av Europas største forskningsinstitutt, med flerfaglig spisskompetanse innenfor teknologi, naturvitenskap og samfunnsvitenskap. SINTEF er en uavhengig stiftelse som siden 1950 har skapt innovasjon gjennom utviklings- og forskningsoppdrag for næringsliv og offentlig sektor i inn- og utland. SINTEF har 2100 medarbeidere fra 80 nasjoner og en årlig omsetning på over tre milliarder kroner. 

Vår visjon: Teknologi for et bedre samfunn 

Les mer om SINTEF her.