Til hovedinnhold
Norsk English

Sivilingeniør/forsker | Bygningsakustikk

Sivilingeniør/forsker | Bygningsakustikk

SINTEF ønsker å styrke sitt fagmiljø på bygningsakustikk. Vi ser etter deg som er strukturert og kundeorientert, samt har solid kunnskap og erfaring innen akustikk. Har du god byggeteknisk innsikt og erfaring knyttet til miljøakustikk er det en fordel. Du bidrar inn i et godt arbeidsmiljø med solid fagkompetanse innenfor et bredt spekter av fag. 

Stillingen er tilknyttet faggruppen Byggeteknikk i avdeling Bygninger og installasjoner. Faggruppen arbeider hovedsakelig med skadeanalyser, vurderinger av byggetekniske løsninger og oppgaver knyttet til SINTEFs produktdokumentasjon, samt er vi involvert i flere forskningsprosjekter. SINTEF utgir også Byggforskserien, og det forventes at du bidrar som forfatter på anvisninger. 

Stillingen gir en unik mulighet til å være helt i fronten av faget i våre forskningsprosjekter og samtidig benytte kunnskapen i ulike typer feltoppdrag på eksisterende bygg. I tillegg formidler vi erfaringer og resultater til hele bransjen gjennom Byggforskserien. Med andre ord; kombinasjon av teori og praksis, i praksis!

Du vil jobbe med

  • lydmålinger i laboratorium og felt
  • vurdering av lydegenskaper til ulike produkter, konstruksjoner og løsninger
  • arbeid med anvisninger i Byggforskserien

Du vil delta i forsknings- og utviklingsprosjekter, og det forventes at du skaper nye forskningsprosjekter innen aktustikk.

Kvalifikasjoner

Du har mastergrad eller høyere innen fagområdet, og har noen års erfaring fra rådgiver- eller entreprenørbedrift. I tillegg kommuniserer du godt muntlig og skriftlig, på norsk og engelsk. 

SINTEF gir sine medarbeidere

  • et godt, dynamisk og inkluderende arbeidsmiljø som verdsetter mangfold og god ledelse
  • en variert og fleksibel arbeidshverdag i virksomheten som er kåret til Norges mest attraktive arbeidsgiver i en årrekke
  • unike muligheter til faglig og personlig vekst i et kompetansemiljø hvor 60 % av forskerne har doktorgrad
  • meget gode pensjons- og forsikringsordninger, velferdsordninger og konkurransedyktige betingelser

Søk på stillingen

Enhet

SINTEF Community

Arbeidssted

Oslo

Søknadsfrist

Søk på stillingen

Spørsmål om stillingen

SINTEF Community er et forskningsinstitutt for bærekraftig utvikling av bygg, infrastruktur og mobilitet. Vi skaper verdier for våre kunder og samfunnet gjennom forskning og utvikling, forskningsbasert rådgivning, sertifisering og kunnskapsformidling. Vi har spisskompetanse innenfor fagområder som arkitektur, bygg, vann, samferdsel og samfunnsøkonomi. Vi utvikler fremtidens løsninger for et bærekraftig samfunn.
Se alle ledige stillinger

 

 

Om SINTEF

SINTEF er et av Europas største forskningsinstitutt, med flerfaglig spisskompetanse innenfor teknologi, naturvitenskap og samfunnsvitenskap. SINTEF er en uavhengig stiftelse som siden 1950 har skapt innovasjon gjennom utviklings- og forskningsoppdrag for næringsliv og offentlig sektor i inn- og utland. SINTEF har 2100 medarbeidere fra 80 nasjoner og en årlig omsetning på over tre milliarder kroner. 

Vår visjon: Teknologi for et bedre samfunn 

Les mer om SINTEF her.