Til hovedinnhold
Norsk English

HR-sjef i SINTEF Digital

HR-sjef i SINTEF Digital

SINTEF har ambisjon om å være et verdensledende forskningsinstitutt. For å oppnå dette er utøvelse og utvikling av, fremragende støttetjenester til forskning viktig. Som HR-sjef i SINTEF Digital vil du være en viktig drivkraft for videre utvikling av hele HR-området, både på strategisk og operativt nivå.

HR-sjef vil arbeide tett med andre ledere innen både forskning og støttefunksjoner. SINTEF Digital søker en erfaren, motiverende og robust leder som kan være med å videreutvikle HR-funksjonen i instituttet , og bygge en kultur der medarbeidere på alle nivå har de beste forutsetningene for å lykkes og prestere. HR-sjef rapporterer til organisasjonssjef i SINTEF Digital.

Ansvarsområder:

  • Overordnet ansvar for instituttets strategiske og operative HR-funksjon, og sikre at denne understøtter SINTEF Digitals forretningsmål og ambisjoner
  • Lede og videreutvikle HR-avdelingen ved instituttet, herunder personal, budsjett- og resultatansvar
  • Være sparringpartner, beslutnings- og prosess-støtte for ledelsen, blant annet i ansettelsesprosesser, personalrelaterte saker og organisatoriske utviklings- og endringsprosesser
  • Være en aktiv bidragsyter i konsernets HR-forum og opptre som et bindeledd mellom instituttet og konsernstaben i arbeidet med å følge opp, utvikle og gjennomføre sentrale HR-prosesser
  • Videreutvikle og implementere SINTEF sin personalpolitikk i samarbeid med konsernstab og HR-forum
  • Jobbe med videreutvikling av våre stab- og støttetjenester sammen med de andre stabslederne

Stillingen krever en faglig dyktig leder med solid HR-kompetanse på strategisk og operativt nivå. Videre er det ønskelig med relevant utdanning, fortrinnsvis innen HR, organisasjonspsykologi, og/eller ledelse, samt god kjennskap til relevant lovverk.

HR-sjef må inneha sterke relasjonelle ferdigheter, og være en lagbygger med initiativ, engasjement og gjennomføringskraft. Den rette kandidaten er tydelig og trygg i lederrollen, og evner å motivere og skape et godt samarbeid på tvers av organisasjonen. Gode skriftlige og muntlige ferdigheter i norsk og engelsk er nødvendig.

For nærmere informasjon om stillingen og en uforpliktende samtale, ta kontakt med Visindi v/ Jo Skjelstad, tlf. 414 31 954 eller Renée Davadi, tlf. 988 94 662. Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor SINTEF Digital i prosessens innledende del. Spørsmål kan også rettes til organisasjonssjef i SINTEF Digital, Fabrice Lapique, på tlf. 993 75 653.

Søknad /CV sendes snarest via” stillinger” på www.visindi.no, eller ved å søke på stillingen her.

For mer informasjon, se https://www.sintef.no/en/digital/about-sintef-digital/.

 

Søk på stillingen

Enhet

SINTEF Digital

Arbeidssted

Trondheim, Oslo

Søknadsfrist

Søk på stillingen

Spørsmål om stillingen

SINTEF Digital driver forskning og innovasjon innenfor digitale teknologier, teknologiorienterte samfunnsfag og helse. Vår flerfaglige kunnskapsbase benyttes på tvers av alle bransjer, og hjelper våre kunder med å utnytte og møte mulighetene som skapes av digitalisering og digital transformasjon.     
Se alle ledige stillinger

 

 

Om SINTEF

SINTEF er et av Europas største forskningsinstitutt, med flerfaglig spisskompetanse innenfor teknologi, naturvitenskap og samfunnsvitenskap. SINTEF er en uavhengig stiftelse som siden 1950 har skapt innovasjon gjennom utviklings- og forskningsoppdrag for næringsliv og offentlig sektor i inn- og utland. SINTEF har 2100 medarbeidere fra 80 nasjoner og en årlig omsetning på over tre milliarder kroner. 

Vår visjon: Teknologi for et bedre samfunn 

Les mer om SINTEF her.