Til hovedinnhold

Lær å håndtere fukt i bygninger

Mycoteam og SINTEF Byggforsk inviterer igjen til fuktseminar. Seminaret tar opp viktig kunnskap om hvordan man skal håndtere fukt i bygninger.

Vannskade
På Nasjonalt fuktseminar 16. april kan du lære hvordan du opptrer om uhellet skulle være ute. Foto: Gjensidige Forsikring ASA

Hovedtema på Nasjonalt fuktseminar 2015 vil være våtrom, fuktmåling, inneklima, element- og modulbygging samt forskningsnytt. Til glede for alle som måler fukt i praksis blir deltak­erne invitert til å ta med måleinstrumenter og prøve dem ut mot "fa­sit" i form av forhåndspreparerte prøver og sammenligning med referanseinstrumenter.

– Seminaret passer for byggherrer, takstmenn, saneringsbransjen, bygningstekniske konsulenter og andre som er opptatt av fuktskader og inneklima, forteller seniorforsker Peter Blom ved SINTEF Byggforsk.

16 foredragsholdere vil bidra til at dagen blir både lærerik og underholdende. SINTEF Byggforsk vil presentere nye forskningsresultater på blant annet våtromsmembraner og konsekvenser av tørt inneklima, samt presentere SFIet Klima 2050 og vise hvordan senteret vil bidra til færre fuktproblemer.

Status og forventninger til bruk av tilstandsrapporter vil bli belyst av Eiendom Norge, og fra Sverige vil vi få ny kunnskap om fuktforhold i treyttervegger i bygge- og bruksfasen.

Tid og sted:

Torsdag 16. april fra kl. 08.30 til kl. 16.30
Ullevaal Business Class AS (UBC), Ullevaal Stadion, Sognsveien 77, inngang J.

Les mer og meld deg på her.

Publisert torsdag 19. mars 2015