Til hovedinnhold

Klart for fuktseminar 2017!

Mycoteam og SINTEF Byggforsk inviterer til nytt fuktseminar. Denne gang er tema klimaendringer og klimatilpasning.

Fuktskade
En trefasade som skal vare i mange år må tåle mye fuktig vær. Sørg for å bruke robuste materialer og løsninger som kan stå imot klimapåkjenningene. Foto: Mycoteam

Nasjonalt Fuktseminar arrangeres på Ullevål Business Class (UBC) i Oslo 23. mars.

– I år setter vi skader forårsaket av tøft uteklima på dagsorden, sier Sverre Holøs fra SINTEF Byggforsk, som sitter i programkomitéen.

Mange tror klimaendringer er noe vi må forberede oss på en gang i fremtiden, men tar man en titt på gamle klimadata ser vi at «mot normalt» allerede er helt normalt.

– Erfaring viser at det stadig vekk dukker opp konstruksjoner og løsninger som hverken tåler gårsdagens eller dagens klima, og da er det liten grunn til å tro at disse vil stå seg mot det vi går i møte, sier Holøs.


Mari Sand Austigards foredrag om fuktmåling har vært en sikker vinner, og i år er hun tilbake med nyheter om muligheter og fallgruber ved fuktmåling. Foto: Mycoteam

Nasjonalt Fuktseminar ble arrangert første gang i 2003, og er siden da godt etablert som stedet for faglig påfyll og gode diskusjoner for dem som jobber med fuktskader – og for dem som prøver å unngå dem.

– I starten så vi ikke helt for oss at disse arrangementene skulle bli så populære, men nå opplever vi at deltakerne spør om datoen for neste års arrangement når de går ut av døra, sier Kolbjørn Mohn Jenssen i Mycoteam. – Det er helt tydelig at arrangementet fyller et behov for faglig påfyll, og gode diskusjoner.

Nasjonalt fuktseminar arrangeres av SINTEF Byggforsk og Mycoteam.

Tid: 23.03.2017 kl. 09–16
Sted: UBC-salen, Ullevaal Business Center, Oslo

Les mer og meld deg på her

 

Publisert tirsdag 31. januar 2017
Forlagskonsulent
930 06 140