Til hovedinnhold
Norsk English

Komersielle salterstattere - fordeler og ulemper ved de ulike hovedgruppene

Sammendrag

I forbindelse med SALTO prosjektet AP1 er er det blitt kartlagt en rekke kommersielle salterstattere for bruk i næringsmidler. Vi har valgt å dele opp salterstatterne i tre hovedgrupper: mineralsalter, laktat og laktatsalter og organiske salterstattere.
Sitert: Salt verre inn tobakk, forskning.no, 14.11.13

Kategori

Populærvitenskapelig foredrag

Oppdragsgiver

  • Norges forskningsråd / 21431
  • Norges forskningsråd / 185063
  • Norges forskningsråd / 210431

Språk

Norsk

Forfatter(e)

Institusjon(er)

  • Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
  • SINTEF Ocean / Fiskeri og ny biomarin industri
  • SINTEF Industri / Bioteknologi og nanomedisin

Presentert på

MeetEat Kostholdskonferansen 2013

Sted

Vulkan Mathallen, Oslo

Dato

05.11.2013 - 05.11.2013

Arrangør

MeetEat

År

2013

Vis denne publikasjonen hos Cristin