Low light intensity can reduce Atlantic salmon smolt quality
Kategori
Vitenskapelig artikkel
Språk
Engelsk
Forfatter(e)
- Sigurd O Handeland
- Albert Imsland
- Lars O.E. Ebbesson
- Tom Ole Nilsen
- Camilla Diesen Hosfeld
- Grete Bæverfjord
- Åsa Maria Olofsdotter Espmark
- Trond Rosten
- Ove Tommy Skilbrei
- Tom Johnny Hansen
- Gunnar Steinn Gunnarsson
- Olav Breck
- Sigurd Olav Stefansson
Institusjon(er)
- Høgskulen på Vestlandet
- NORCE Norwegian Research Centre AS
- Universitetet i Bergen
- Akvaplan Niva AS
- NOFIMA
- SINTEF Ocean / Fiskeri og ny biomarin industri
- Havforskningsinstituttet
- Lerøy Seafood Group
- Marine Harvest Norway
År
2013Publisert i
Aquaculture
ISSN
0044-8486
Forlag
Elsevier
Årgang
384
Side(r)
19 - 24