Til hovedinnhold
Norsk English

Low light intensity can reduce Atlantic salmon smolt quality

Kategori

Vitenskapelig artikkel

Språk

Engelsk

Forfatter(e)

  • Sigurd O Handeland
  • Albert Imsland
  • Lars O.E. Ebbesson
  • Tom Ole Nilsen
  • Camilla Diesen Hosfeld
  • Grete Bæverfjord
  • Åsa Maria Olofsdotter Espmark
  • Trond Rosten
  • Ove Tommy Skilbrei
  • Tom Johnny Hansen
  • Gunnar Steinn Gunnarsson
  • Olav Breck
  • Sigurd Olav Stefansson

Institusjon(er)

  • Høgskulen på Vestlandet
  • NORCE Norwegian Research Centre AS
  • Universitetet i Bergen
  • Akvaplan Niva AS
  • NOFIMA
  • SINTEF Ocean / Fiskeri og ny biomarin industri
  • Havforskningsinstituttet
  • Lerøy Seafood Group
  • Marine Harvest Norway

År

2013

Publisert i

Aquaculture

ISSN

0044-8486

Forlag

Elsevier

Årgang

384

Side(r)

19 - 24

Vis denne publikasjonen hos Cristin