Til hovedinnhold
Norsk English

Criteria for safe use of plant ingredients in diets for aquacultured fish

Kategori

Vitenskapelig artikkel

Språk

Engelsk

Forfatter(e)

  • G-I Hemre
  • Heidi Amlund
  • Marit Aursand
  • Anne Marie Bakke
  • Rolf Erik Olsen
  • Einar Ringø
  • Birger Svihus
  • Aksel Bernhoft
  • B.M. Jenssen
  • Trond Møretrø
  • Live Lingaas Nesse
  • Ole Torrissen

Institusjon(er)

  • Havforskningsinstituttet
  • SINTEF AS
  • Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
  • UiT Norges arktiske universitet
  • Veterinærinstituttet
  • Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
  • NOFIMA
  • Nord universitet

År

2018

Publisert i

European Journal of Nutrition and Food Safety

ISSN

2347-5641

Årgang

8

Side(r)

240 - 242

Vis denne publikasjonen hos Cristin