Description of the processes in the value chain and risk assessment of decomposition substances and oxidation products in fish Oils. Opinion of Steering Committee of the Norwegian Scientific Committee for Food Safety
Les publikasjonen
Kategori
Rapport
Språk
Engelsk
Forfatter(e)
- Marit Aursand
- Kristin Hamre
- Helle Katrine Knutsen
- Amund Maage
- Augustine Arukwe
- Jan Alexander
- Heidi Amlund
- Aksel Bernhoft
- Anne Lise Brantsæter
- Gunnar Sundstøl Eriksen
- Christiane Kruse Fæste
- Åshild Krogdahl
- Margaretha Haugen
- Gro Ingunn Hemre
- Jørgen Fr Lassen
- Audun Helge Nerland
- Live Lingaas Nesse
- Bjørn Næss
- Einar Ringø
- Anders Ruus
- Janneche Utne Skåre
- Inger-Lise Steffensen
- Leif Sundheim
- Line Emilie Sverdrup
- Birger Svihus
- Cathrine Thomsen
- Ole Torrissen
- Olav Østerås
- Bente Elisabeth Torstensen
- Robin Ørnsrud
- Revilija Mozuraityte
Institusjon(er)
- Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
- Vitenskapskomiteen for mat og miljø
- Havforskningsinstituttet
- Folkehelseinstituttet
- Ukjent
- Veterinærinstituttet
- Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
- Universitetet i Bergen
- Universitetet i Tromsø - Norges arktiske universitet
- Universitetet i Oslo
- Det Norske Veritas AS
- SINTEF Ocean / Fiskeri og ny biomarin industri
År
2011Forlag
Norwegian Scientific Committee for Food Safety (VKM)
Hefte nr.
2011:19
ISBN
978-82-8259-035-8