Til hovedinnhold
Norsk English

Nutritional value of the kelps Alaria esculenta and Saccharina latissima and effects of short-term storage on biomass quality

Les publikasjonen

Kategori

Vitenskapelig artikkel

Oppdragsgiver

  • Research Council of Norway (RCN) / 244244

Språk

Engelsk

Forfatter(e)

  • Pierrick Francois Denis Stévant
  • Hélène Marfaing
  • Turid Rustad
  • Ingrid Sandbakken
  • Joël Fleurence
  • Annelise Sabine Chapman

Institusjon(er)

  • Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
  • Møreforsking
  • Frankrike
  • SINTEF Industri / Bioteknologi og nanomedisin
  • Nantes Université

År

2017

Publisert i

Journal of Applied Phycology

ISSN

0921-8971

Forlag

Springer

Årgang

29

Hefte nr.

5

Side(r)

2417 - 2426

Vis denne publikasjonen hos Cristin