Functional amino acids stimulate muscle development and improve fillet texture of Atlantic salmon
Les publikasjonen
Kategori
Vitenskapelig artikkel
Oppdragsgiver
- Research Council of Norway (RCN) / 190479
- The Norwegian Seafood Research Fund / 900338
Språk
Engelsk
Forfatter(e)
- Tone-Kari K Østbye
- Bente Ruyter
- Inger Beate Standal
- Lars Helge Stien
- Diane Bahuaud
- Jens-Erik Dessen
- Muhammad Saqib Latif
- Bendik Fyhn Terjesen
- Kjell-Arne Rørvik
- Turid Mørkøre
Institusjon(er)
- NOFIMA
- SINTEF Ocean / Fiskeri og ny biomarin industri
- Havforskningsinstituttet
- Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
År
2018Publisert i
Aquaculture Nutrition
ISSN
1353-5773
Forlag
John Wiley & Sons
Årgang
24
Hefte nr.
1
Side(r)
14 - 26