Til hovedinnhold
Norsk English

Functional amino acids stimulate muscle development and improve fillet texture of Atlantic salmon

Les publikasjonen

Kategori

Vitenskapelig artikkel

Oppdragsgiver

  • Research Council of Norway (RCN) / 190479
  • The Norwegian Seafood Research Fund / 900338

Språk

Engelsk

Forfatter(e)

  • Tone-Kari K Østbye
  • Bente Ruyter
  • Inger Beate Standal
  • Lars Helge Stien
  • Diane Bahuaud
  • Jens-Erik Dessen
  • Muhammad Saqib Latif
  • Bendik Fyhn Terjesen
  • Kjell-Arne Rørvik
  • Turid Mørkøre

Institusjon(er)

  • NOFIMA
  • SINTEF Ocean / Fiskeri og ny biomarin industri
  • Havforskningsinstituttet
  • Norges miljø- og biovitenskapelige universitet

År

2018

Publisert i

Aquaculture Nutrition

ISSN

1353-5773

Forlag

John Wiley & Sons

Årgang

24

Hefte nr.

1

Side(r)

14 - 26

Vis denne publikasjonen hos Cristin