Til hovedinnhold
Norsk English

Hydrolysis of Atlantic salmon (Salmo salar) rest raw materials - Effect of raw material and processing on composition, nutritional value, and potential bioactive peptides in the hydrolysates

Kategori

Vitenskapelig artikkel

Oppdragsgiver

  • Research Council of Norway (RCN) / 221364/030

Språk

Engelsk

Forfatter(e)

  • Margareth Opheim
  • Rasa Slizyte
  • Hallgeir Sterten
  • Fiona Provan
  • Eivind Larssen
  • Nils Petter Kjos

Institusjon(er)

  • Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
  • Felleskjøpet
  • SINTEF Ocean / Fiskeri og ny biomarin industri
  • NORCE Norwegian Research Centre AS

Dato

02.07.2015

År

2015

Publisert i

Process Biochemistry

ISSN

1359-5113

Årgang

50

Hefte nr.

8

Side(r)

1247 - 1257

Vis denne publikasjonen hos Cristin