Comparison of organic and conventional food and food production. Part II: Animal health and welfare in Norway
Les publikasjonen
Kategori
Rapport
Språk
Engelsk
Forfatter(e)
- Knut Egil Bøe
- Aksel Bernhoft
- Inger Hansen
- Kristian Hoel
- Randi Oppermann Moe
- Siri Christine Seehus
- Birger Svihus
- Anne C Whist
- Olav Østerås
- Åshild Kristine Andreassen
- Augustine Arukwe
- Bjarne Olai Braastad
- Ulf Gøran Erikson
- Margaretha Haugen
- Gro Ingunn Hemre
- Brit Kristine Hjeltnes
- Åshild Krogdahl
- Torsten Källqvist
- Jørgen Fredrik Lassen
- Stein Håkon Mortensen
- Bjørn Næss
- Rolf-Erik Olsen
- Espen Rimstad
- Janneche Utne Skåre
- Inger-Lise Steffensen
- Leif Sundheim
- Ole Torrissen
- Jan Alexander
Institusjon(er)
- Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
- Vitenskapskomiteen for mat og miljø
- Veterinærinstituttet
- Norsk institutt for bioøkonomi
- Ukjent
- Universitetet i Sørøst-Norge
- Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
- SINTEF Ocean / Havbruk
- Norsk institutt for vannforskning
- Havforskningsinstituttet
- Folkehelseinstituttet
- Nord universitet
År
2014Forlag
Norwegian Scientific Committee for Food Safety (VKM)
Hefte nr.
2014:22-2
ISBN
978-82-8259-135-5
Eksterne ressurser
- https://vkm.no/risikovurderinger/allevurderinger/sammenligningavokologiskogkonvensjonellmatogmatproduksjon.4.2994e95b15cc54507161df74.html
- https://vkm.no/download/18.13735ab315cffecbb51386ad/1509703539238/comparison%20of%20organic%20and%20conventional%20food%20and%20food%20production%20part%202%20animal%20health%20and%20welfare%20in%20no