Til hovedinnhold
Norsk English

Comparison of organic and conventional food and food production. Part II: Animal health and welfare in Norway

Les publikasjonen

Kategori

Rapport

Språk

Engelsk

Forfatter(e)

  • Knut Egil Bøe
  • Aksel Bernhoft
  • Inger Hansen
  • Kristian Hoel
  • Randi Oppermann Moe
  • Siri Christine Seehus
  • Birger Svihus
  • Anne C Whist
  • Olav Østerås
  • Åshild Kristine Andreassen
  • Augustine Arukwe
  • Bjarne Olai Braastad
  • Ulf Gøran Erikson
  • Margaretha Haugen
  • Gro Ingunn Hemre
  • Brit Kristine Hjeltnes
  • Åshild Krogdahl
  • Torsten Källqvist
  • Jørgen Fredrik Lassen
  • Stein Håkon Mortensen
  • Bjørn Næss
  • Rolf-Erik Olsen
  • Espen Rimstad
  • Janneche Utne Skåre
  • Inger-Lise Steffensen
  • Leif Sundheim
  • Ole Torrissen
  • Jan Alexander

Institusjon(er)

  • Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
  • Vitenskapskomiteen for mat og miljø
  • Veterinærinstituttet
  • Norsk institutt for bioøkonomi
  • Ukjent
  • Universitetet i Sørøst-Norge
  • Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
  • SINTEF Ocean / Havbruk
  • Norsk institutt for vannforskning
  • Havforskningsinstituttet
  • Folkehelseinstituttet
  • Nord universitet

År

2014

Forlag

Norwegian Scientific Committee for Food Safety (VKM)

Hefte nr.

2014:22-2

ISBN

978-82-8259-135-5

Vis denne publikasjonen hos Cristin