Til hovedinnhold

Om www.sintef.no

Om www.sintef.no

Webmaster
+47 936 85 220

SINTEFs ansvarserklæring:

Dette nettstedet, inkludert innhold, utvalg og ordning av innhold på hver enkelt side eller samling av sider, eies fullt og helt av SINTEF. Vi forbeholder oss alle rettigheter til dette materialet.

Ved bruk av informasjon hentet fra SINTEFs nettsted, må kilde oppgis.
SINTEF gjør sitt beste for å sikre at all informasjon som presenteres på nettstedet er riktig på utgivelsestidspunktet. Men informasjonen som presenteres på nettstedet vil ikke til enhver tid være nøyaktig, oppdatert eller gjeldende for omstendighetene rundt en spesiell sak.

Vi kan ikke ta på oss noen form for ansvar for unøyaktigheter eller utelatelse i informasjonen som finnes på dette nettstedet. Verken SINTEF eller noen av SINTEFs datterselskaper tar ansvar for direkte, indirekte, spesielle, betydelige eller andre tap eller ødeleggelser av en hvilken som helst karakter som måtte følge av tilgang til eller bruk av dette nettstedet eller dets innhold.

SINTEF påtar seg ikke ansvar for innholdet på hjemmesider du har fått tilgang til SINTEFs sider gjennom. Heller ikke hjemmesider du har fått tilgang til via hyperlenker på SINTEFs hjemmeside. SINTEF påtar seg på denne måten ikke noe ansvar for det som finnes på andre hjemmesider.

Videre forbeholder SINTEF seg retten til å foreta endringer og rettelser til enhver tid, uten forvarsel.

Hvis det avdekkes feil eller unøyaktigheter vil vi gjerne ha tilbakemelding til vår webmaster.

SINTEFs fortrolighetserklæring:

I tilfeller hvor vi gjennom nettsidene ber om ditt navn, telefonnummer og e-postadresse, gjør vi dette for å besvare/betjene din henvendelse på best mulig måte.
Uten at du samtykker, vil ikke din personlige informasjon benyttes i noen annen sammenheng.

Informasjonskapsler

SINTEF bruker cookies/informasjonskapsler på www.sintef.no
- Egne
sid (sesjonshåndtering)
- Google Analytics
_ga
_gat
_dc_gtm
- Hot Jar (Nettstedsanalyse)
_hjUserId
Google Analytics brukes for å identifisere brukere på våre nettsteder. Alle data behandles anonymt og SINTEF kan ikke bruke data til å identifisere enkeltpersoner og deres bruk av våre nettsteder.