Til hovedinnhold

Norsk bygningsfysikkdag 2016

Norsk bygningsfysikkdag 2016

For tolvte år på rad arrangerer NTNU og SINTEF Byggforsk Norsk bygningsfysikkdag! Konferansen er et viktig treffpunkt, der forskere og andre aktører i byggenæringen kan utveksle erfaringer.

Sted
Ullevaal Business Class, Oslo
Adresse
Ullevaal Stadion, Sognsveien 77
Start
24.11.2016 09:00 Legg til i kalender
Slutt
24.11.2016 16:30
Påmeldingsfrist
11.11.2016 23:59:00

Forskriftene stiller stadig strengere krav til bygningers energiegenskap, men når det gjelder andre bygningsfysiske egenskaper er kravene fremdeles ganske generelle. Norsk bygningsfysikkdag har etablert seg som en arena for å få delt kunnskap om bygningsfysiske utfordringer og løsninger som er svært nyttige for norsk byggenæring.På konferansen vil du få kunnskap som kan brukes direkte i arbeidet med å skape robuste, bærekraftige bygg med god bokvalitet.

Bredt program

Årets program spenner vidt; fra de siste norske erfaringene knyttet til brukernes påvirkning på energibruk i boliger, til naturlig klimatisering, innovative materialer, bygningsfysikk for svømmehaller, glassfasader og oppgradering av vernede bygg.
Dagen avsluttes med siste nytt fra forskningssentrene Klima2050 og Zero Emission Buildings (ZEB).

Praktikere spesielt velkomne

Målgruppen for dagen er alle som er interes­sert i hvordan vi kan skape bedre bygninger, blant annet med hensyn til energibruk og avverging av fuktproble­mer. Praktikere er spesielt velkomne.

Program og påmelding

Se program og meld deg på her.

 

ZEB Living lab
Bildet viser ZEB Living Lab, som brukes til å forske på hvordan ulike beboere benytter ulike typer teknologier, og hvordan forskjellig bruk kan ha innvirkning på energibruken i et nullutslippsbygg. Foto: SINTEF Byggforsk
Seniorforsker