Til hovedinnhold

Norsk bygningsfysikkdag 2015

Norsk bygningsfysikkdag 2015

For ellevte år på rad arrangerer NTNU og SINTEF Bygg­forsk Norsk bygningsfysikkdag. Konferansen er et viktig treffpunkt der forskere og andre aktører i byggenæringen kan utveksle erfaringer.

Sted
UBC-salen, Ullevaal Business Class, Oslo
Adresse
Sognsveien 77C, 0855 Oslo
Start
19.11.2015 09:00 Legg til i kalender
Slutt
19.11.2015 16:30
Påmeldingsfrist
12.11.2015 00:00:00

Målgruppen for dagen er alle som er interessert i hvordan vi kan skape bedre bygninger, blant annet med hensyn til energibruk og avverging av fuktproblemer. Praktikere er spesielt velkomne.


Årets arrangement favner bredt, med innblikk i både teori og praksis. Vi får en innføring i erfaringer fra Sverige innen fuktsikker bygging og prosjektering. Mens vi går mer ned i detaljene når det gjelder fuktbufring i tre og energisparepotensialet i dette.


Forskriftskrav definerer rammer for bygningsfysikken, og vi skal lære mer om lufttetthetsmåling og fuktsikre løsninger innen våtrom og universell utforming. Et ytterligere tema er rådgiverens erfaring fra tredjeparts­kontroll og hva som kan bli konsekvensen av nye energikrav i TEK.

Vi ønsker også å gi et tilbakeblikk på historien til fag­området bygningsfysikk i Norge for å sette fagområdet vårt i et større perspektiv. Dagen avsluttes med oppdateringer på resultater fra spennende forskningspro­sjekter i Norge slik som Zero Emission Buildings (ZEB), Klima2050 og Concrete Innovation Center (COIN).

Sensormontering
Forlagskonsulent