Til hovedinnhold

Lean-koordinatortreff 2019

Lean-koordinatortreff 2019

SINTEF Manufacturing inviterer til Lean-koordinatortreff den 3. og 4. desember 2019. For deg som vil utveksle erfaringer med andre, og øke din kompetanse innen ditt fag.

Påmeldingsskjemaet finnes nedenfor.

Sted
Stavanger
Start
03.12.2019 11:00 Legg til i kalender
Slutt
04.12.2019 13:00

Å arbeide systematisk med et forbedringskonsept som koordinator eller leder, er en spennende og krevende rolle. Som endringsleder er det mange metoder og verktøy du kan anvende, men hvordan anvender du disse?

Det er ofte ikke noen fasit eller bok som forteller hva du skal gjøre, men derimot en mengde eksempler og beskrivelser. Vi i SINTEF mener det er viktig å holde kontakten med andre i tilsvarende rolle som deg selv. Dette for en kan høste erfaringer fra andre i ditt nettverk.

Dette koordinatortreffet er en mulighet til, sammen med andre koordinatorer- og endringsledere, å utveksle erfaringer i ulike former av nettverk. Treffet hjelper deg til å støtte din rolle.

En ser ofte at rollen som endringsleder kan oppfattes som utfordrende, og du, som alle andre, trenger entusiasme og drivkraft for å utøve rollen på en god måte. Å få et lite pusterom, bygge nettverk og bli oppdatert på hva som skjer hos andre er en god inspirasjonskilde.

Dette treffet er lagt opp delvis som erfaringsutveksling mellom endringsledere, og det å gi spisskunnskap innen visse emner. Deltakerne bygger nettverk for å utvikles, teste nye ideer, skaffe kontakter og muligheten for samarbeid med andre virksomheter.

Treffet passer for

Alle som er ansvarlig for drive forbedringsarbeidet/Lean på sin arbeidsplass.

Praktiske opplysninger

  • Koordinatortreffet gjennomføres av SINTEF Manufacturing

  • Maks 20 deltagere
  • Pris: 6.750,- eks mva som faktureres ved påmelding
  • Kostnad for hotell dekkes av den enkelte deltaker
  • Sted blir Stavanger. Mer informasjon og et program følger.

Spørsmål kan rettes til

  • Helge Totland
    E-post: helge.totland@sintef.no
    Telefon: 982 08 494 
Seniorrådgiver

Registreringsskjema

Overnatting
Middag