Til hovedinnhold

SINTEF Teknologi og samfunn integreres i andre SINTEF-institutt fra 1. juli 2018.
Målet med omorganiseringen er tettere integrasjon av samfunnsvitenskapelig og teknologisk forskning, i tillegg til en styrking av forskningsområder som helse, transport, teknologiledelse, sikkerhet, digitalisering og arbeidsliv.

Les mer om endringen her.

Innovasjonskonferansen 2017

Innovasjonskonferansen 2017

InnoMed ønsker velkommen til Innovasjonskonferansen 2017

Sted
Hell
Adresse
Scandic Hell Hotell, Værnes, Stjørdal
Start
23.11.2017 08:00 Legg til i kalender
Slutt
23.11.2017 20:00
Påmeldingsfrist
17.11.2017 23:00:00

INNOVASJON GJENNOM "SAMSKAPING"

Helse - og omsorgsdepartementet ved politisk ledelse åpner innovasjonskonferansen med følgende budskap: "For at helse- og omsorgstjenesten skal være bærekraftig må vi løse oppgavene annerledes enn vi gjør i dag og ta i bruk nye og nyttige produkter og tjenester. Det er vi ikke gode nok på i dag. Vi må bli flinkere til å se hverandres styrker og hvordan vi kan trekke veksler på hverandre."

Flere dyktige foredragsholdere fra fjern og nær, blant annet Ingeborg Senneset (Norge), prof. Liz Sanders (U.S.A.), prof. Carol Tishelman (Sverige) og prof. Bo Dahlbom (Sverige), som skal gi oss sitt syn på hvordan vi kan få til mer samskaping i helsetjenestene. Vi håper at Innovasjonskonferansen 2017 blir en nyttig møteplass for myndigheter, ledere og ansatte i helse- og omsorgstjenesten, brukere, pårørende, pasientorganisasjoner, bedrifter, FoU-miljø, virkemiddelaktører og andre interesserte.

Program

Last ned program for Innovasjonskonferansen 2017 .

Påmelding

Påmelding gjøres via InnoMeds nettsider (www.innomed.no) (NB: Du er ikke påmeldt før du har mottatt kvittering). Siste frist for påmelding er fredag 18. november.

Ønsker du hotellrom, ta kontakt med Scandic Hell Hotell for booking eller på telefon 74 84 48 00.

Spørsmål

Dersom du har spørsmål, ta gjerne kontakt med Merete Rørvik på telefon 930 08 878 eller e-post merete.rorvik@sintef.no.

Vi ønsker deg velkommen!

Senior forretningsutvikler